تنهادرطوفان مدیر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 عنوان خواهش میکنم بگیدچند ماه دیگه بچمو میتونه ازم بگیره | مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 57 پست سلام عزیزان دختر من متولد دوم آبان ۱۳۹۳ هست از،پدرش جدا شدم کی ازم میتونه بگیردش طبق قانون😔 1400/02/17 | 19:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 اونو دیگه نمیدونم ولی فک کنم ۷ سالگیش تموم شه شما استارتری؟ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
elina89 عضویت: 1391/02/17 تعداد پست: 13269 وای من فکر میکردم پایان هفت سالگی خوب امسال هفت سالش تموم میشه دیگه وارد ۸ میشه
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 آره نامرد تو این مدت با هم چطور بودین .با هم جنگ هم داشتین یا متترمانه بچه رو میبرد میاورد تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 فکر کنم امسال دومآبان هفت سال تمام میشه اون موقع امیدوارم اینکارو نکنه واقعا بچه بدون مادر ... کلا پیش خودم بوده اصلا نمیتونم فکر کردم دوم آبا سال ۱۴۰۱میتونه بگیردش
هیلام عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 مگه مهریه گرفتی؟ 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 نه یه لحطه فکر کردم استارتری با یه کاربری دیگه😁😁 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 ۷ سالش که کامل شد و رفت توی ۸ میتونه بچه رو بگیره شما مطمئنی میشه طبق تولد دخترم که نوشتم دقیق بگی کی؟
elina89 عضویت: 1391/02/17 تعداد پست: 13269 کلا پیش خودم بوده اصلا نمیتونم فکر کردم دوم آبا سال ۱۴۰۱میتونه بگیردش شرایطتتون این مدت چطور بود منظورم باهمسر سابقتونمثلا نمیاد درمقابل مهریه حضانت رو بده به شما؟؟خدا لعنت کنه این قانون مسخره و ضد زن ایران رو
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 شرایطتتون این مدت چطور بود منظورم باهمسر سابقتون مثلا نمیاد درمقابل مهریه حضانت رو بده به شما؟؟ خد ... نه گفت نمیدم الانم همش تهدید میکنه میگیردش
elina89 عضویت: 1391/02/17 تعداد پست: 13269 شما مطمئنی میشه طبق تولد دخترم که نوشتم دقیق بگی کی؟ ۱۴۰۰ رو منهای ۱۳۹۳ بکنی میشه ۷ همون روز تولدش میشه ۷ سال تماممدرسه مگه نمیره دخترتون؟کلاس اول رو باید میخوند فکر کنم؟
هیلام عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 نه گفت نمیدم الانم همش تهدید میکنه میگیردش مهرتو در قبال حضانت فرزند بخشیدی ؟ ازدواج مجدد کردی یا نه ؟ 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
elina89 عضویت: 1391/02/17 تعداد پست: 13269 نه گفت نمیدم الانم همش تهدید میکنه میگیردش خدا ازش نگذرهایشالله اینجور مردا بین خودشون و ننه باباشون جدایی بیوفته