تنهادرطوفان مدیر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 عنوان خواهش میکنم بگیدچند ماه دیگه بچمو میتونه ازم بگیره | مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 57 پست سلام عزیزان دختر من متولد دوم آبان ۱۳۹۳ هست از،پدرش جدا شدم کی ازم میتونه بگیردش طبق قانون😔 1400/02/17 | 19:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a6363 عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 351 درآمدم هفت تومنی هست کلا تو رفاهیم از این لحاظ خدا کنه بمیره راحت شم 😔 قوی باش. خدا بزرگه
a6363 عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 351 درآمدم هفت تومنی هست کلا تو رفاهیم از این لحاظ خدا کنه بمیره راحت شم 😔 بازم خوبه درآمد داری. الهی شکر
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 قوی باش. خدا بزرگه خیلی قوی بودم خیلی آخه چقدر 😔
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 بازم خوبه درآمد داری. الهی شکر آره بازم خداروشکر تونستم تو این چند سال از پس خودم بر بیام البته خیلی سختی کشیدم
a6363 عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 351 خیلی قوی بودم خیلی آخه چقدر 😔 سعی کن با دخترت تا میتونی خوش بگذرونی. بعدشم درخواست حضانت بده . به امید خدا شاید بشه کاری کرد
asaزندگیمه عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 690 خوب یعنی دقیقا کی ؟پایان هفت سالگی؟یا نه موقع تولد عزیزم دخترو نه سالگی که تموم بشه ازمادرمیگیرن.پسررو 7سالگی میگیرن.بچه برادرشوهرم دختره نه سالش هنوزتموم نشده بامادرشه.قراره تموم که بشه قاضی ازش میپرسه میخوادباکی میخوادباشه برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد. وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 سعی کن با دخترت تا میتونی خوش بگذرونی. بعدشم درخواست حضانت بده . به امید خدا شاید بشه کاری کرد انشالله خیلی خوشیم با دخترم همه زندگیمو ریختم به پاش کاش بشه از،شر اون راحت شیم
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 عزیزم دخترو نه سالگی که تموم بشه ازمادرمیگیرن.پسررو 7سالگی میگیرن.بچه برادرشوهرم دختره نه سالش هنوزت ... آخه میگت تا هفت سالگی شما مطمئنی ؟؟
a6363 عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 351 آخه میگت تا هفت سالگی شما مطمئنی ؟؟ چه دختر و چه پسر تا هفت سالگی با مادره. دختر هفت تا نه و پسر هفت تا پانزده سالگی با پدره
asaزندگیمه عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 690 آخه میگت تا هفت سالگی شما مطمئنی ؟؟ بچه برادرشوهرم الان پیش مادرشه.دقیق چندماه دیگه 9سالش تموم میشه بعدقاضی معلوم میکنه حضانتش باکی باشه.دادگاه تو7سالگیش تشکیل شدولی چون دختره بایدتاسن تکلیفش پیش مادرش باشه.برادرشوهرمم مجبورشده قبول کنه.والامن اینجوری شنیدم.حالابرادرشوهرم منتظره 9سالش تموم بشه کلاتلافی کنه اخه اخرهفته هاباید2روزپیش باباش باشه اون یه هفته درمیون میدادبچه روهی بهونه میکردرفتیم جایی یاالکی تولددوستشه واینا. برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد. وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 بچه برادرشوهرم الان پیش مادرشه.دقیق چندماه دیگه 9سالش تموم میشه بعدقاضی معلوم میکنه حضانتش باکی باشه ... شاید برادر شوهرتون تو هفت سالگی خودش دادتش آخه امروز از وکیل پرسیدم گفت تا هفت سالگی برادر شوهرتون ازدووج کرده ؟اگر ازدواج کرده خانومش قبول میکنه؟ جاری سابقتون چی ازدواج کرده؟
asaزندگیمه عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 690 شاید برادر شوهرتون تو هفت سالگی خودش دادتش آخه امروز از وکیل پرسیدم گفت تا هفت سالگی برادر شوه ... برادرشوهرم تازه 2ساله ازدواج کرده الانم ازجاری جدیده بچه 10ماهه داره.زن سابقش ازدواج نکرده هنوز برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد. وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
تنهادرطوفان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 230 برادرشوهرم تازه 2ساله ازدواج کرده الانم ازجاری جدیده بچه 10ماهه داره.زن سابقش ازدواج نکرده هنوز آهان ممنون عزیزم😘