2777
2789

سلام به همگی 

یکسری از دوستان به این چیزا اعتقاد ندارند، من به نظر همه احترام می ذارم ولی اگر قبول ندارید لطفا نظری ندید چون به اندازه کافی اعصاب و روانم خورد هست دیگه نمی کشم از جانب بقیه هم تیکه بشنوم 

اونایی که مذهبی هستن میدونن این دعا ها برای اینه که خداوند یه راهی برای پول رسیدن دستمون برسونه 

لطفا اگه تجربه ای دارید یا چیزی میدونید دریغ نکنید براتون صلوات میفرستم

برای رزق و روزی هر شب سوره واقعه رو بخون

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای قرض می خوام وقت زیادی نداریم

آهااا بلد نیستم شرمنده 

برات دعا میکنم😊

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

عزیزم منم مشکل شمارو دارم میگن زیاد استغفار کنید همینطور روز شنبه قبل از طلوع آفتاب ۶۰۶۰بار یاغنی بگید

۳۶۰بار سوره قدر

مداومت به ذکر یاجامع

دوشنبه وچهارشنبع ۴۰تا تکاثر

۱۰۰۰توحید

ذکرای دیگه هم هست تو کتابی دیدم نوشته بود مجربات

خدایا نگاهت رو از ما نگیر