2777
2789

روابط عاطفی من و همسرم خیلی وقته که خوب نیست، دلایل زیادی داره که تو تاپیک قبلیم توضیح دادم، با خودم قرار گذاشته بودم بپذیرم که هیچ محبتی بین من و همسرم نیست و به خاطر هدف مشترکی که داریم(بچه هامون) مسالمت آمیز کنار هم زندگی کنیم.

دیشب خواب دیدم که تو جمعی هستیم و یکی تو این جمع خیلی هوامو داره خیلی باعشق بهم محبت میکنه هیچ تصویری ازش تو ذهنم نیست فقط خیلی حس خوبی داشت...

بازم دو دل شدم واسه زندگیم، چرا باید محروم باشم از عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من چند سال پیش خواب ی پسری رو دیدم ک خیلی همو دوست داشتیم وقتی نگاهش میکردم اشک می‌ریختم واقعا دوس داشتیم همو درسته من اون خواب رو ۵ سال پیش دیرم اما هنوز به وضوح یادمه کاش میشد بدونم کیه چون بی دلیل دلتنگ کسی میشم میگن ناخودآگاه فراموش کرده اون شخص رو یسری هم میگن مربوط ب زندگی قبلی هست هرچی ک هست هنوز هم دوسش دارم 

خیلی تلاش کردم واسش شایدم راهو اشتباه رفتم ولی فهمیدم دوست داشتن چیزی نیست که بشه با زور بدست آورد ...

پسر اولم ناخواسته بود

وقتی همسرم فهمید باردارم خیلی ناراحت شد، بعدها فهمیدم که به جدایی هم فکر میکرده

ولی من اون موقع هاعاشقش بودم داشتم سعی میکردم همه چیرو درست کنم

منم مثل توام نمیدونم چکار کنم شوهرم من خیلی بداخلاقه خیلی خیلم بددهنه

ان شالله که بهترین ها برات اتفاق بیفته

ولی برعکس همسر من بسیار آدم محترم و آرومی

خیلی هم خوش برخورده

و پدرخوبی واسه بچه هام

ولی فقط منو دوس نداره،

وای من چند سال پیش خواب ی پسری رو دیدم ک خیلی همو دوست داشتیم وقتی نگاهش میکردم اشک می‌ریختم واقعا د ...

منم خیلی حس خوبی داشتم

این خواب هرچی رشته بودم پنبه کرد

تازه میخواستم از یاد ببرم نیازم به دوست داشته شدن رو