2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای عزیزم برات آرزوی موفقیت میکنم من سر پسرم خیلی اذیت شدم هر ده دقیقه میبردمش دستشویی بعد شد هر یک ربع بعد هربیست دقیقه کلا باید دوسه هفته تمام تایم رو بزاری واس این کار ولی خب بچه با بچه فرق میکنه یکی سریع میپذیره و یادمیگیره یکی هم هنوز امادگیشو نداره و باید بندازی عقب شمادوتا داری برات سخت تره

من خالم دو تا پسر دوقلو داره خیلیییی شیطون و حرف گوش نکنن اصلا یه چیز عجیبی بعد همیشه خیلی میترسید برای از پوشک گرفتنشون ولی دو ماهه گرفت الان همش میگه اگه میدونستم انقدر راحته خیلی زودتر میگرفتم پوشکای رنگی جذاب بخر برلشون بعد تشویقشون کن وقتی میگن دستشویی دارن اگه یه روز کامل دستشویی نکرد و گفت عصر ببرش براشون یه خوراکی که دوس دارن بخر اولاش ذوق دارن بعد که ذوقه میره شروع میکنن دستشویی کردن اما دیگه پوشکشون نکنید چون روال دوباره از اول میشه هر یه ساعت ببریدشون دستشویی دیگه درست میشه

وااای عزیزم برات آرزوی موفقیت میکنم من سر پسرم خیلی اذیت شدم هر ده دقیقه میبردمش دستشویی بعد شد هر ی ...

هر کاری می کنم اصلا نمی شه می خوام یکی یکی بگیرمشون تا اولی بردم دومی می ره سراغ کابینت یا یخچال یا می ره به لباسشویی

من خالم دو تا پسر دوقلو داره خیلیییی شیطون و حرف گوش نکنن اصلا یه چیز عجیبی بعد همیشه خیلی میترسید ب ...

امروز باهاشون تمرین کردم اولی هر بیست دقیقه اون یکی هر نیم ساعت از اول صبح تا الان من در حال رفت و آمد به دستشوییم