ماهسن مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 166 عنوان آزادی یعنی دورن خودت با خودت و عقل خودت که روان درستی باشد باشی 39 بازدید | 6 پست با تحصیل و رشد تعالی ...و تقلید یعنی مطالعه علمی و جامعه شناسی تا حدی که میتوانی کشش داشته باشی و محبت و خدمت کنی حالا که به این دنیا امدیی خدایا تا کی باید تنها گذروند؟ توکه برای آرامش ما از جنس خودمون آفریدی پس کو یه دختری که لایق هم باشیم دیروز | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19113 خب؟ تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
captain_haddock1 عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2343 بر اساس پیشنهاد کیبورد تایپ کردی؟ :/ Ashes to ashes dust to dust
ماهسن مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 166 چرا آدما توی این کره خاکی اینهمه به همدیگه خدمت میکنن محبت میکنن دشمنی و قتل میکنن اسمش چیه آبادان دختری بقتل میرسد پدرش شکایتی ندارد خدایا تا کی باید تنها گذروند؟ توکه برای آرامش ما از جنس خودمون آفریدی پس کو یه دختری که لایق هم باشیم
ماهسن مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 166 بر اساس پیشنهاد کیبورد تایپ کردی؟ :/ نه چطور خدایا تا کی باید تنها گذروند؟ توکه برای آرامش ما از جنس خودمون آفریدی پس کو یه دختری که لایق هم باشیم
ماهسن مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 166 نه چطور ولی بر اساس ذهن درگیر تایپ کردم🙏🙏ممنون از نگاهتون خدایا تا کی باید تنها گذروند؟ توکه برای آرامش ما از جنس خودمون آفریدی پس کو یه دختری که لایق هم باشیم