2777
2789
عنوان

خانوما اگه

64 بازدید | 8 پست

اگه خواهرشوهرتون شمارو فحش داده و مادرشوهرتون بهتون گفته باشه کاش تو عروسمون نبودی و سه هفته گذشته  و خودشون به شوهرت زنگ زدن امشب میایم خونت شام درست کن و داییه شوهرتون هم هست با خانواده اش چطور برخورد میکنین؟وقتی اومدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خواهرشوهرم یه بار گفت تورو نمیخواستیم 

الان چهارساله قطع رابطه کردم باهاش تا دیگه گوه نخوره عوضی 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
شوهرت نمیگه با خواهرم رفت وامد کن

ابدا اسمشو جلوم بیاره حالم بد میشه خودشم سنگین شده باهاش 

چون میدونه شوهرم من تاحالا بهش هیچ بدی نکردم واقعا عروس بدی نبودم هر موقع کار داشت با جون و دل براش انجام میدادم اینم جواب خوبیمه اما من هر موقع کار داشتم بهونه میاورد و زیرش در میرفت

دلیلی نداشت اینو بگه ،خیلیا با ازدواج خیلیا مخالف بودن اما وقتی دیدن زوج خوبی هستن میفهمیدن اشتباه فک میکردن اما خوهرشورم اخر زهرشو ریخت و گفت 

اخرین سوالم بهش این بود که با گریه قسمش دادم توروخدا تو این هفت سال چه بدی بهتون کردم که این حرفو زدی و تازه خیلی اذیتای دیگه که تحمل کردم اما این حرفو نتونستم هضم کنم چون دیگه راه نداشتم 

بهم با پررویی تمام گفت تو عروس بدی نیسی عیچ بدی هم ندیدم ازت اما نمیخواستمت الانم هرکار کردم اذیت شدی چون دوست نداشتم از اول ....اخ اصلا یادم میاد دلم از اول میشکنه

بخاطر وضع مالی پدرم نمی‌خواستن منو

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)