2777
2789
عنوان

به نظرتون اشکال نداره به نوزاد پنج ماهم غذا بدم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
نمیدونم این واکسن چهار ماهگی چی داره  که اکثر بچه ها بعد زدن واکسن واسه شیر خوردن لج میکنن من ...

تجویز نکنید برای همه یه نسخه پزشکتونو 

غالب به اکثر بچه ها شیر میخورن 

حالا بچه شما استثنابوده 

یه اتفاقی بیوفته نفرین و ناله اش پشت سرشماست

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

ممنونم از همگی 

دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف اینایی که میگن زودتر از شش ماه به بچت غذا بده رو جدی نگیر معده و روده اش ضعیف میشه مرتب یبوست و اسهال میگیره .گاهی همراه با تهوع و بالا آوردن چه عجله ایه اخه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
تجویز نکنید برای همه یه نسخه پزشکتونو  غالب به اکثر بچه ها شیر میخورن  حالا بچه شما استث ...

عزیزم من تجویز نکردم

تجربه ی خودم رو گفتم 

که به دستور پزشک شروع کردم از چهار ماهگی💙

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
تجویز نکنید برای همه یه نسخه پزشکتونو  غالب به اکثر بچه ها شیر میخورن  حالا بچه شما استث ...

والا

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
عزیزم من تجویز نکردم تجربه ی خودم رو گفتم  که به دستور پزشک شروع کردم از چهار ماهگی💙

متاسفانه بعضی افراد میگن خب یه نفر رفته دکتر به بهچه تجویز شده 

نمیان بگن شرایط فردی متفاوته 

و پزشک طبق اون نسخه میده 

و نسخه رو برای خودشون برمیدارن😔😔😜

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
متاسفانه بعضی افراد میگن خب یه نفر رفته دکتر به بهچه تجویز شده  نمیان بگن شرایط فردی متفاوته&n ...

بله حق با شماست💙

پسر من رفلاکس داشت و پزشک اجازه داد

و طبیعیه که استارتر با توجه به شرایط خودش باید با پزشک مشورت کنه و تصمیم بگیره

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊