پسرم ده روزه رفته تو پنج ماه اشکال نداره شروع کنم بهش غذا بدم ؟؟؟
بعد از واکسنش خیلی بد شده همش شیر میخواد و سینه هم نمیگیره مجبورم هی واسش بدوشم
حس میکنم سیر نمیشه
میخوام شروع کنم بهش کمکی بدم !!
کار درستی میکنم ؟
دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی
دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرف اینایی که میگن زودتر از شش ماه به بچت غذا بده رو جدی نگیر معده و روده اش ضعیف میشه مرتب یبوست و اسهال میگیره .گاهی همراه با تهوع و بالا آوردن چه عجله ایه اخه
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...