2777
2789
عنوان

مامانای دی مااه بیاین با هم باشیم

619 بازدید | 74 پست

سلام بچه ها بیاین از علایم و ویاراتون بگید و چیزایی که خوندین و شنیدین که واسه نی نی خوبه. و چیزایی که دکتر گفته و داروها و...

خدا هزار مرتبه شکر به خاطر هدیه قشنگت  

من الان چیزایی که خیلی میخورم زیتونه. چیزای شور مث الوچه. کشک ترش. توت و گیلاس. ذولبیا بامیه. انجیرم دوس دارم  

من این هفته و هفته پیش اقدام کردم اگر باردار باشم   دی ماهی میشه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان چیزایی که خیلی میخورم زیتونه. چیزای شور مث الوچه. کشک ترش. توت و گیلاس. ذولبیا بامیه. انجیرم ...

بیاین دیگه  

سلام نه عشقم بهمن ماهی میشه    

مرسی آجی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

من ندارم تلگرام

دکتر واسم ویتامین دی ۵۰۰۰۰ داده هفته ای یکی و فولیک اسید ۵. البته گفت بعد سونو اسید فولیکتا ۱ کن

دکتر واسم ویتامین دی ۵۰۰۰۰ داده هفته ای یکی و فولیک اسید ۵. البته گفت بعد سونو اسید فولیکتا ۱ کن

ازمایش کلی هم نوشته گذاشتم هفته دیگه برم که با سونو باهم نشون دکتر بدم

سلام من ۱۴ موعد پریم بود ولی ۱۳ شب بی بی چکم یه حاله داشت با حساب کتاب خود اگه باردار باشم اوایل دی زایمان میکنم 

شما هم دعا کنید حامله باشم هنوز از پری خبری نیست

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
سلام من ۱۴ موعد پریم بود ولی ۱۳ شب بی بی چکم یه حاله داشت با حساب کتاب خود اگه باردار باشم اوایل دی ...

اگه هاله افتاده احتمالش زیاده  

سلام منم دورز پیش بی بی چکم مثبت شد انشالا اگه سالم باشه دی ماهی میشه... از علامت ها درد همیشگی پریود را داشتم، کمردرد، سردرد و هنوز شروع نشده دلم میره برای چیزای شور و ترش، خیلیم زود زود گرسنه میشم