2777
2789
عنوان

باردار ها و مامان ها بیاید لطفا🤍

282 بازدید | 18 پست

چطور میتونم سن بارداری و حساب کنم همیشه اشتباه میکنم  حساب خودم هم با سنو فرق داره

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی مال من و الان یه چک کنی ممنون میشم

عزیزم تو همین سایت هم هست

باید از اولین روز از آخرین قاعدگی حساب کنی 

ی سوال ویارت سخت بود تا کی ادامه داشت

من افتضاح بودم ۳قلو ۲ماه تهوع با دارو خوب شد. الان هم   از بس کم تحرک بودم کبد چرب گرفتم اتقدر خاروندم مثل کراکی شده بدنم زخم. الحمدالله دکتر براش دارو داد چند روزه نمیخاره

من افتضاح بودم ۳قلو ۲ماه تهوع با دارو خوب شد. الان هم   از بس کم تحرک بودم کبد چرب گرفتم اتقدر ...

بسلامتی بیان بغلت چه هیجان انگیز من تو۱۴هفته ام ویارم جوریه ک هیچی نمیخورم فقط تازگیا یکم خرما خشک توت خشک یا هندونه دیگه خسته شم ارو ام اثر نکرد از همه بوهام متنفرم غذام نمیتونم بپزم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

[QUOTE=189400939]بسلامتی بیان بغلت چه هیجان انگیز من تو۱۴هفته ام ویارم جوریه ک هیچی نمیخورم فقط تازگیا یکم خرما خشک ت ...[/QUO ان شاء الله که عاقبت به خیر باشه ان شاء الله بارداریمون. .ان شاءالله که شما هم به سلامت بگذرونی این دوران رو