2777
2789
عنوان

یه مطلب خوندم فکر میکردم درسته چنان عذاب وجدانی ب آدم میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گزارش بزنیم.حرف بدی نزدی  یجا خوندی عیب نداره هرکس خاست بخونه

گفتن اون دنیا باید جواب پس بدی من تو اعمال خودم موندم نمی‌خوام بخاطر ی اشتباه گناه کسی دیگرم ب دوش بکشم

ممنون از دلگرمیت 🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برای چیزی که قابل جبرانه عذاب وجدان نگیر عزیزم 😘😘 اینم یه تجربه شد که هر چیزی رو اول تحقیق کنیم و ...

بله حق با شماست مرسی خانومی  از مهربونیت 🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امن یجیب المضطر اذا دعاء و یکشف السوء

اینم برا حاجت روایی شما 🌹

منم گزارش میزنم ولی اینو بگم رحمت خدا جای خود اینجوری اگه باشه هیشکی نماز نمیخونه ومیگه یبار بااین ع ...

بله حق با شماست ... خیلی ممنون 🌹

امن یجیب المضطر اذا دعاء و یکشف السوء

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

گفتن اون دنیا باید جواب پس بدی من تو اعمال خودم موندم نمی‌خوام بخاطر ی اشتباه گناه کسی دیگرم ب دوش ب ...

نه عزیزم ببین اگه کسی نماز قضا داشته باشه و داره تلاش میکنه که نمازهای قضا شا بخونه درحین کار این نمازرا هم بخونه اگه خدای نا کرده قبل از انجام تمام نماز قضاش فوت کنه براش اجر همه نمازا را میرارن من اینجور برداشت کردم 

ی عده راحت طلب هستن میگن نمیخونیم فقط این نمازا میخونیم خب مشکل خودشونه هستن با این طرز فکرشون نه پست شما

من خودم میخونم فردا ممنون از پستت 

با خداباش پادشاهی کن
نه عزیزم ببین اگه کسی نماز قضا داشته باشه و داره تلاش میکنه که نمازهای قضا شا بخونه درحین کار این نم ...

ممنون از توضیحاتی که دادید خیلی خیلی ممنونم ... التماس دعا گلم .... الهی عاقبت بخیر بشی هم تو این دنیا هم اون دنیا ⁦❤️⁩🌹🌹🌹🌹⁦❤️⁩⁦♥️⁩

ممنون از توضیحاتی که دادید خیلی خیلی ممنونم ... التماس دعا گلم .... الهی عاقبت بخیر بشی هم تو این دن ...

قربونت عریزم 

شما هم به حاجت دلت برسی خدا بنیت دل ادمها کار داره 

ونیت شما خیر بود 

التماس دعا

با خداباش پادشاهی کن
قربونت عریزم  شما هم به حاجت دلت برسی خدا بنیت دل ادمها کار داره  ونیت شما خیر بود  ...

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹🌹🌹😍😍😍⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩