2777
2789

من با خانواده ش مشکل دارم خودش هم تا همین دیروز طرف من بود و حق به من می داد 

امروز از وقتی اومد اخمو بود 

گفتم چته گفت آره برادرم گفته زنت گیر میده توهین ما نکردیم و زنت حساسه و با همه قطع رابطه ست

در صورتی که زن اون گفته نمی خواد صدا منو بشنوه بچه اون تا منو دیده سرشو انداخته پایین تا سلام نده 

شاهد همه اونا هم شوهرم بوده 

بعد شوهرم اینا رو گفت گفتم تو چی گفتی زد تو شونه م که چکار کنم برم دعوا کنم راست میگه تو حتی با خانواده ت هم خوب نیستی می دونه من خانواده درستی ندارم منت کرد تو سرم 

بعد گفت برو بیرون تو باعث شدی من با زن و بچه برادرم قطع رابطه باشم 

منم گفتم خودت رفتی دعوا کردی 

کلا اون آدم حامی منو انداخت بیرون 

دخترم گریه کرد گفت نرو منو کشید تو گفت بمون من برم 

دخترم هم پشت سرش سوییچ پرت کرد 

اونم ملی پیام داده منو بیرون کردی و برنمی گردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم دخترت گرم :))) والله عقده شده تو دلش اینام پرش کردن حالا تو کوتاه بیا سال دو سه بار بری چیزی نمیش ...

دیگه جایی برای رفتن ندارم گفت تو باعث شدی زنم برادرم ازم رو برگردونم انگار کدوم ملکه هست

می خواهم فردا زنگ برادرش بزنم بگم دست از سر من بردار

بزار شوهرت بیاد بشین باهاش حرف بزن بلخره اتیشش میخوابه و برمیگرده

زنگ به برادرش بزنی شاید دعوا بیشتر بشه کمی صبر کن ببین چی میشه بعد اگر حل نشد یک کاری بکن

بزار شوهرت بیاد بشین باهاش حرف بزن بلخره اتیشش میخوابه و برمیگردهزنگ به برادرش بزنی شاید دعوا بیشتر ...

چی کار 

من اصلا حرف حسابم با برادزشه فردا می زنم میگم چرا ما رو که این همه بدیم ول نمی کنید رها نمی کنید