سلام من ازوقتی سنم ۱۹اینابودفهمیدم کیست سینه دارم اول یکی بودبعدگفتن جراحی،اشتباه کردم ودکترخارجش کرد،چون یکی تبدیل شدبه تعدادزیادکیست سینه واسه هردوسینه،بعدگفتن طوری نیستوسینه هات غده خیزن،بعدازدواج وبچه دارشدن،شیردادن باعث شدیه سینم کامل کیستاش بره ولی اون یکی هنوزچندتاکیست بزرگ دارم،مجردبودم ساختمان پستان رفتم وواقعادکتراش حالیشون نبودفقط می گفتن بزرگ شدن کیستات بیاجراحی نن دربیاریم،دیگه چندسالی هست نرفتن،کسی هست درمان شده باشه کیست سینش؟چطوری؟
عزیرم استادمادرم دکترطب سنتیه مسگ برای جلوگیری ازکیست نوره(واجبب نها)نوره بخرید بزارید روبدن فقط روسینه و شگم ۲ دیقه ب رحم سینه زیربغل میگ نمیزاره کیست بسازه بدن نوره ارسنیک داره برای جلوگیری ازکیست و سرطان ولی توواجبی ارسنیک روبرمیدارن
خواهرم یه دونه داشت کوچیک بود با قرص درمانش کرد اصلا جراحی نکرد.ما چون احتمال ابتلا به سرطان سینه مون بالاست هربار میریم حموم چک میکنیم سینه هامون برا همون زود فهمیده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایکاش میرفتید یه متخصص زنان خوب پیگیری میکردید........
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
ببین هرپزشکی قابل اعتماد نیست باید بری جایی که همه قبولش داشته باشن و کاربلدباشه
اگرتهرانی میتونم یکیو معرفی کنم بهت
از طرفی هم کیست خوش خیم باید هر۶ ماه چک بشه که برنگرده. شما چک کردی بعد جراحی؟
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)