2777
2789
عنوان

کیست سینه

8904 بازدید | 38 پست

سلام من ازوقتی سنم ۱۹اینابودفهمیدم کیست سینه دارم اول یکی بودبعدگفتن جراحی،اشتباه کردم ودکترخارجش کرد،چون یکی تبدیل شدبه تعدادزیادکیست سینه واسه هردوسینه،بعدگفتن طوری نیستوسینه هات غده خیزن،بعدازدواج وبچه دارشدن،شیردادن باعث شدیه سینم کامل کیستاش بره ولی اون یکی هنوزچندتاکیست بزرگ دارم،مجردبودم ساختمان پستان رفتم وواقعادکتراش حالیشون نبودفقط می گفتن بزرگ شدن کیستات بیاجراحی نن دربیاریم،دیگه چندسالی هست نرفتن،کسی هست درمان شده باشه کیست سینش؟چطوری؟

عزیرم استادمادرم دکترطب سنتیه مسگ برای جلوگیری ازکیست نوره(واجبب نها)نوره بخرید بزارید روبدن فقط روسینه و شگم ۲ دیقه ب رحم سینه زیربغل میگ نمیزاره کیست بسازه بدن نوره ارسنیک داره برای جلوگیری ازکیست و سرطان ولی توواجبی ارسنیک روبرمیدارن

رنگ ولایتhaircolorist

خواهرم یه دونه داشت کوچیک بود با قرص درمانش کرد اصلا جراحی نکرد.ما چون احتمال ابتلا به سرطان سینه مون بالاست هربار میریم حموم چک میکنیم سینه هامون برا همون زود فهمیده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یه خانومی گفت هم کیست تخمدان داشته هم سینه باخوردن کلم بروکلی به صورت آبپز به مدت چهل روز کیستاشو از بیت برده 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
ببخشید نوره چیه؟ازکجاتهیه کنم

برو ی عطاری خوب  ک مطمعنه بگونوره زرنیخ دارمیخام میدن بسته ای شش هفت تومنه منم خریدم بایدبزنم

مادرم دوبارسرطان سینه گرفته سینشو برداشتن میترسم 

همه ی کیستاان ازاعصابه فقط

رنگ ولایتhaircolorist
خواهرم یه دونه داشت کوچیک بود با قرص درمانش کرد اصلا جراحی نکرد.ما چون احتمال ابتلا به سرطان سینه مو ...

خداروشکر،واسه من قربونش برم زیادبودن خیلی فقطم کیست سینه دارم الان بعدشیردهی خیلی بهتره ولی میگن مشکلی نداره، سینه راستم خیلی بزرگ شده کیستاش،نمیدونم چطوری میشه درمان کرد

ایکاش میرفتید یه متخصص زنان خوب پیگیری میکردید........

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
ممنونم،انشالله که شمااینطورنمی شی،بله منم متاسفانه الکی حرص میخورم

بخدا مامانم خیلی حرصی بود مریضی گرفت مریضی دومشم ی کیست خیلی ساده داشت پدرش باماشین اتیشرفت سوخت انقدرگریه و خودشومیزد درعرض کمترازیکما شد سرطان پزشک قانونی گفت ۷۰درصد رشدکرده ازاعصاب

چشمم خیلیدترسیده هرمریضی ای میگیرم فکزمیکنم سرطانه ازبس منم حرص میخورم خدابهم رحم کنه

رنگ ولایتhaircolorist
ایکاش میرفتید یه متخصص زنان خوب پیگیری میکردید........

والامن مجردبودم میرفتم ساختمان پستان کارش همینه،جراحیم کردم یه غده شد۱۲تا توی دوتاسینه،بعدرفتم یه دکتردیگه گفت مشکلی نیست ویتامین Eدادویه سری چرت،آخرین دکتری که رفتم گفت باشه غده هات مشکلی نیست،بروبه زندگیت برس،بعدازدواج کردموبچه،اصلابه شوهرم نگفتم،الان سه تاشون موندن بزرگ شدن به شوهرم گفتم برین همون ساختمان پستان،اونام که میدونم میگن جراحی،موندم دیگه

به دکتر غدد مراجعه کردی؟ 

قبلا رفتم قرص هورمونی دادمنم حساسیت دارم ده روزبالاآواردم،من مشکل هورمونی ندارم چون پریودم منظمه،بچه دارم شدم،اخرش دیدبلدنیست گفت سینت غده خیزه

ببین هرپزشکی قابل اعتماد نیست باید بری جایی که همه قبولش داشته باشن و کاربلدباشه

اگرتهرانی میتونم یکیو معرفی کنم بهت

از طرفی هم کیست خوش خیم باید هر۶ ماه چک بشه که برنگرده. شما چک کردی بعد جراحی؟

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)