البته بگم از اول بارداری نفس تنگی و این سنگینی رو داشتم الان که تو ۳۰هفته هستم خیلی اذیتم آروم راه میرم مثه مورچه چند چیز کوچلو جابه جا کنم مث اینکه خونه تکونی کردم از بس بهم فشار میاد و به نفس تنگی میفتم وکمر درد میگیرم که با یا خدا بلند میشم شکمم هم بزرگه انگار نه ماه رو تموم کردم کسی هست مث من ؟
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من ۳۶ هفتم ایجور نیستم.. ی مقدار سنگین شدم. اینا ک نیگی طبیعیه برا خیلیا پیش میاد
آره دکتر گفت طبیعی اما کمتر مث خودم دیدم یا میبینن دلشون میسوزه برام
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بدن ب بدن فرق داره همه مثه هم نیستن من ۳۵هفتم دکتر میگه شکمت کوچیکه 😒
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من ۳۶ هفتم ایجور نیستم.. ی مقدار سنگین شدم. اینا ک نیگی طبیعیه برا خیلیا پیش میاد
اخرین سونوتون چندهفته بود وزنش چقدبود
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم انشاالله به سلامتی فارغ بشی .میشه برای منم دعا کنین من این ماه باردار بشم به حق سه ساله
به حق حضرت رقیه س خدا دامنتو سبز کنه یه بچه سالم و صالح بهت بده
ولش نحلش نده 😂. منم بی بی فیس بودم الانم باردارم همجنان بی بی فیس😎
جدی😀😀چند وقتته ..والا کمتر از یه ماه دیگه زایمانمه هرکی میبینه باور نمیکنه😀
بدن ب بدن فرق داره همه مثه هم نیستن من ۳۵هفتم دکتر میگه شکمت کوچیکه 😒
من بعضی وقتا فکر میکنم دوتاست از بس حالم نفسم بند میاد یا سنگینم
حرکاتش چجوره مال من زیاد وول میخوره اما وقتی نشسته یا خوابیده باشم