2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حمد خوندم براشون 

حمد شفا هست 

معجزشو دیدم

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 
چطور مگه عزیزم  اسمتون واسم آشنا نیست🤔

اخه یه بار یکی با اکانت گلزعفرون تو تاپیک نماز شب بهم گفت اسمشو ببرم دعاش کنم گفت بگو گلزعفرون خدا خودش میدونه من کی هسم اون موقع من اکانتم مریم خانم314 بود. خواستم بگم اگه همونی من چندبار اسمتو بردم و دعات کردم همش یادم بهت بوده ولی نمیتونستم تگت کنم. اگرم نبودی که هیچی 

اخه یه بار یکی با اکانت گلزعفرون تو تاپیک نماز شب بهم گفت اسمشو ببرم دعاش کنم گفت بگو گلزعفرون خدا خ ...

وای اره عزیزم خودمم😭

انشاءالله خدا خیر ببینی عاقبت ب خیر بشی 

هر چی از خدا میخوای بهت بده

لطفا منو فراموش نکن از دعای خیرت😭

وای اره عزیزم خودمم😭 انشاءالله خدا خیر ببینی عاقبت ب خیر بشی  هر چی از خدا میخوای بهت بده ل ...

خداروشکر عزیزم ایشالله دلت شاد باشه بخدا قسم دیشب شب 23 هم تو یادم بودی اسمتو بردم ولی نمیدونستم امروز خودتو میبینم 😁 خوشحالم. ممنونم عزیزم سلامت باشی 

خداروشکر عزیزم ایشالله دلت شاد باشه بخدا قسم دیشب شب 23 هم تو یادم بودی اسمتو بردم ولی نمیدونستم امر ...

فدای دل مهربونت بشم عزیزم چقد مهربونی ♥️

منم بچه های سایتو دعا کردم 

انشاءالله هزار برابر خیر و خوبی ب خودت برگرده♥️🙏🏻