2777
2789

میشه منم دعا کنین باپسرداییم ازدواج کنم خوشبخت بشم 🥺🥲

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@liliyanb    سلام عزیزم میشه منو توی نماز شب دعا کنی😭🙏🏻

سلام عزیزدلم حتما 😘❤🤲

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
عاقبت ب خیر بشین♥️♥️🙏🏻🙏🏻

فداتشم به همین اسم؟

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
@دایناسور_صورتی     ☹

دیشب نخوندم عزیزم ،ان شاءالله تو اولین فرصت که بخونم حتما اسمتو میبرم😘❤❤

سوره ی نجم رو به نیت سلامتیشون به امام سجاد (علیه السّلام) هدیه میکنم ان شاءالله سلامتی کامل رو به دست بیارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دیشب نخوندم عزیزم ،ان شاءالله تو اولین فرصت که بخونم حتما اسمتو میبرم😘❤❤ سوره ی نجم رو به نیت سلام ...

وای عزیزم من این پیامو الان دیدم خیر ببینی انشاءالله هزار برابر ب خودت برگرده 

دارم تاپیکای قبلی رو نگاه میکنم ببینم کیا نماز شب میخوندن تگ کنم ک این پیامو دیدم

🌹♥️