2777
2789
عنوان

خانومای شمالی یه لحظه

222 بازدید | 21 پست

خواهرم میخاد با یه پسر شمالی ازدواج کنه و الان تو مرحله پیشنهاد ازدواج و ...هست..میشه بیایین از رسم و رسوم تو مراسم و عروسی و جهیزیه و کلا توصیح بدین

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مااینجوری هست که‌اول  دوماد میره خواستگاری یه انگشترمیبرن برای عروی وصحبتاشونومیکنن وراجب مهریه حرف میزنن

بعد یه روزدیگه خونواده دوماد میرن خونه عروس یه طلامیخرن و گوشت گوسفندو.....یه سری وسایل دیگه...کلابیشترچیزابه گردن‌دوماده😂والامااین سمتاکه‌هستیم هزارچی میگیرن نمیدونم‌کدومشونوبگم.

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
ما گیلانیم،ما خیلی اپدیتو و انلاینیم رسم عجیب غریب و خاصی ندارم خواسگاری،بله برون،عقد،پا گشا،عروسی،پ ...

رسم جهیزیه و طلا و عروسی رو بیشتر بگو

ما گیلانیم،ما خیلی اپدیتو و انلاینیم رسم عجیب غریب و خاصی ندارم خواسگاری،بله برون،عقد،پا گشا،عروسی،پ ...

کجای گیلانی خانواده همسرم گیلانی هستن پاتختی هم دارن درصورتی که مارسم نداشتیم برای من گرفتن دوتازن داداشای خودمم شمالی هستن گرفتن

سمت ما ۴ کالا بزرگ با پسرس .عروسی با پسرس .بله برون و پاتختی هم داریم .

کدوم کالاها...فرقی نداره ؟؟

دوستان کلا میدونم شمالی ها و ایرانی ها خوبن..ولی میگم مثلا اخلاق خاصی اون منطقه ندارن ؟؟یا ویژگی منفی

رسم جهیزیه و طلا و عروسی رو بیشتر بگو

میگم ک،کالای بستگی ب طرفین داره معمولا ۴تا یا سه تا زرنگاش ۵تا با داماد میزارن ،طلام حداقل ی سرویس بقیشم با توافق و وضع مالی داماد،عروسیم خب وضع داماد تا هرجا بکشه

طلا سرویس کامل پسر برا عروسی میخره .دختره هم زنجیر طلا برا پسرع میخرن .

زنجیر بعلاوه حلقه و ساعت دیگه؟؟