2777
2789

بپرس💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بپرس💎

میگم ۲ روز پیش یه مریض داشتم تب داشت ۳۸ درجه استامینوفن دادم بهش به پزشک و سرپرستار اطلاع دادم و تو سیستم زدم ۳۸ درجه بعد یادم رفت تو گزارش پرستاریم بنویسم تب داشت اطلاع دادم از بس سرم شلوغ بود فرداش مریض اینتوبه شد رفت ای سیو حالا اگ بمیره مشکلی برام ایجاد میشه تازه ۱۰ روزه رفتم طرح خیلی ناواردم ب کار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم ۲ روز پیش یه مریض داشتم تب داشت ۳۸ درجه استامینوفن دادم بهش به پزشک و سرپرستار اطلاع دادم و تو ...

بهتر بود ک بنویسی ولی دیگه گذشته نگران نباش اونقدری مهم نیست ک اگه مشکلی پیش اومد برای شما هم مشکل ساز بشه اونقدرا هم مهم نیست💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
ممنون عزیزم زحمت کشیدی

فدات💎