2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه تشریف میارید؟

57 بازدید | 8 پست

بچه ام دوماه دیگه وارد ۶سالگی میشه یه ماهه کلاس زبان میره.بنظرتون پیش دبستانی هم ثبت نام کنم؟پیش دبستانی کنار خونمونه نزدیکه و بازه.بااینکه کرونا هست‌.چون بچه ی من اجازه نمیده من بهش چیزی یاد بدم .میترسم عقب بمونه.چون هنوز چیزی بلد نیست.لطفا راهنماییم کنیدمامانا

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ثبت نام کنید...تا اون موقه خدا کریم...

بنظرتون زبانشو هم ادامه بده همزمان؟خسته ودلزده نمیشه؟

مربی زبانش خیلی خشکه.ولی تاالان پیشرفتش خوب بوده

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
بنظرتون زبانشو هم ادامه بده همزمان؟خسته ودلزده نمیشه؟ مربی زبانش خیلی خشکه.ولی تاالان پیشرفتش خوب ب ...

دخترم از ۴سالگی فرستادمش کلاس زبان بعد ک پیش دبستانی رفت باز فرستادمش ولی خییییلی خسته میشد کلاساش حضوری بودن..اول دبستان  فقط تابستون فرستادمش..بعدش ک کرونا اومد کلا نفرستادم..دوران مدرسه خسته میشن انرژی نمی مونه واسشون..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
دخترم از ۴سالگی فرستادمش کلاس زبان بعد ک پیش دبستانی رفت باز فرستادمش ولی خییییلی خسته میشد کلاساش ح ...

بچه ی من خیلی ضعیفه فکر نکنم بتونه جفتشم بره.بنظر شما پیش بهتره یا کلاس زبان؟

از طرفی ترم اولش تموم شده حیفم میاد نره.و نمیدونم اگه نصفه رها کنه ادامشو میتونه هروقت ک بخواد باهمون آموزشگاه ادامه بده یا ن؟

بچه ی من خیلی ضعیفه فکر نکنم بتونه جفتشم بره.بنظر شما پیش بهتره یا کلاس زبان؟ از طرفی ترم اولش تموم ...

تا دوسال پیش ک رفتن ب پیش اجباری بود...چون مدرک پیش واسه اول لازمه...الان تا مرداد بزار بره زبان بعدش دیگه نفرست..یسری مراز پیش دبستانی (آزاد)کلاس زبان یا چرتکه هم دارن.

دخترمو نفرستادم چون نمیخواستم از درس زده بشه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️