2777
2789
عنوان

بچها کمکککک💔😑😭

289 بازدید | 38 پست

سلااام

خانما دوتا خواهرم کوچیکم شپش گرفتن نمیدونیم از کجا

دوروزه فهمیدیم هرچییی از دستمون دراومد ریختیم سابیدیم نرفت

مامانمم امشب سرش شپش گرف

منم موهام بلنده میتزسم بگیرم دوروزه با روسی میشینم تو خونه 

با تاید هم موهامو شستم 

چیکار کنم نگیرم و خواهرم اینا خوب شن؟

تروخدا کمک کنید دیوانه شدیم

شامپوشو با شونه مخصوصش برای ریختن تخمش بگیر

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شامپوهایی هست داروخونه شونه هم دارن ازونا بگیرید چندبار استفاده کنید 

تاید هم به موهاتون و سرتون نزنید!( موادی که داره با پوست سر به هیچ وجه سازگار نیست و میتونه اسیبای جدی بزنه!)

کلاه اشپزی سرت کن از این یبار مصزفا خواهرات هم سرشون بزارن بیشتر منتقل نکنن 

برید دکتر دارو بده 

مادرت موهاش رنگ و دکلره کنه میره 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

وااای اه 🤒🤕

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
کلاه اشپزی سرت کن از این یبار مصزفا خوارات هم سرشون بزارن بیشتر منتقل نکنن  برید دکتر دارو بده ...

گفتم فردا بره رنگ بذاره

مامانم میگه توهم رنگ بذار جلوگیری کنی

موهامو رنگ خراب میکنه نمیخوااام💔😑

تا اونا رو درمان نکنی احتمال اینکه توهم بگیری زیاده  فعلا همش روسری بزن  لباسا و وسایل هم ...

هرروز لباساشونو با اب داغ میشوریم

خودمم با روسری میگردم همش

بابام نگاه کرد موهتمو گف هیچی نیس ولی میترسم باز

اره خریدیم  سس مایونز و تاید و سرکه سیب چی؟ جواب نیدن؟

تاید اصلا نزن 

روغن زیتون حسابی بزنید به سرتون چرب و چیلی بعد شونه کنید 

اسفند خیس کن بریز رو سرشون 

اگه موهات رنگ کنی خلاصی 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......