2777
2789
عنوان

بچها کمکککک💔😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز لباساشونو با اب داغ میشوریم خودمم با روسری میگردم همش بابام نگاه کرد موهتمو گف هیچی نیس ولی ...

خوبه همینکارو ادامه بده 

خواهراتم درمان کن با شامپو سس مایونز  بعدشم سرشونو بگردید تخماشونو در بیارید 

🖤💫🤍🌙🖤
دیگه تهش رنگه ولی خواهرام کوچیکن میگن ضرر داره رنگ اونارو حنا بذاریم حل میشه؟

نه عزیز اول شامپو ضد شپش بزن شپش ها بمیرن و تخمشون بی بار بشه 

بعد با روغن زیتون و ... مدام بزنید و شونه کنید 

موهاشون کوتاه کنید راحت تر تخم ها بریزن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اره خریدیم  سس مایونز و تاید و سرکه سیب چی؟ جواب نیدن؟

اون جواب نداد؟

یه ترکیبی بود با اسفند بزن گوگل میاره من برا خواهرم موهاش بلندم بود سرش باهاش شستیم بعدش با شونه مخصوصش موهاش شونه کردیم تخمای شپش در اومد 

دیگه کاملا تمیز شد شپش دیگه نبود

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

برا خودم چیکار کنم نگیرم

اسفند دم کن 

بریز توی جایه مایع هر سری میری حموم بزن

ماهاتو اتو مو بزنن حتماااا

توی شامپوت تاید بریز

هر هفته به موهات سس مایونز بزن و بشور

سرکه هم توی یه ظرف شامپوی دیگه بریز و وقتی میری حموم اول اسفند بریز و ۱۰ دقیقه ماساژ بده

بعدش بدون اینکه اب بریزی اسفند رو روش بریز و اونم ۵ دقیقه ماساژ بده 

در اخر یه اب کشی کن و اون شامپویی که توش تاید ریختی رو بریز رو موهات و ماساژ و شستشوی کامل رو انجام بده وقتی هم میای بیرون بعد اینه سشوار کشیدی اتو مو بزن..

موهاتو از بالا سفت ببافت تا پایین روسری هم مثه این سینمایی ها اوننجوی موهاتو بکن توی روسری بعد دور سرت گره بزن..(مثل دراکولا😄)

برای خواهرات هم حتما ببرید دکتر 

موهاشونو هم کوتاه کنین راحت ترین

با افتخار یک فمینیست هستم 😊                 

ببین من چند سال پیش گرفتم از یه آرایشگاه 

انقدر رعایت کردم هیچکس تو خونمون نگرفت،اتاق جدا می خوابیدم،یه ملافه بزرگ مینداختم روی رختخوابم صبح به صبح اونو میشستم اتو میکردم،روسریتو خونه سرم بود،برای شپش هم از عطاری یه دارو گرفتم خدا خیرش بده عالی بود