2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق دارم دلم بسوزه یا نه

453 بازدید | 21 پست

شوهرم خیلی خیانت کرده بود بهم من هم شرط های سفت و سختی براش گذاشتم و گفتم باید واتساپ و اینا نداشته باشه حالا اگر کسی بخواد مثلا چیزی که لازم داره را براش بفرسته یا بره جایی بخواد تماس تصویری با خودمون بگیره مجبوره به یکی بگه گوشیتو بده بگم مثلا عکس را بفرستن و ...دلم میسوزه براش....

خدا لعنتش کنه چرا اینجوری کرد که کار به اینجا بکشه   

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

دوستای عزیزم من تازه پیجمو باز کردم

توش کلی ماسک مراقبت پوستی دارم برای پوست جوشدار و لک پوستی و آبرسان و هیدراته کردن پوست و جلو گیری از چروک و...

خوشحال میشم به پیجم سر بزنید🥰😍لینک پیجمو واستون میزارم

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1fapkx5uninrz&utm_content=lusvfmp

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا بخشیدیش؟

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

به کارت ادامه بده که حقش دلت نسوزه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ببخشید ولی کسیکه بخواد خیانت کنه ربطی به این چیزا نداره غل وزنجیرم باشه باز میکنه. بنظرم ذهنی تغیرش ...

ذهنی هم دارم تلاش میکنم ولی میخوام شرایط براش فراهم نباشه

عزیزم کسی ک بخواد هرز بپره ... هر جوری شده کار خودشو میکنه 

ب حق مولا علی ان شالله ک پشیمون شده 

ان شالله ک بتونه اعتمادتو دوباره بدست بیاره 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیزم کسی ک بخواد هرز بپره ... هر جوری شده کار خودشو میکنه  ب حق مولا علی ان شالله ک پشیمون شد ...

خدا کنه تا حالا فکر میکردم بهترین شوهرو دارم بدجوری رکب خوردم 

ذهنی هم دارم تلاش میکنم ولی میخوام شرایط براش فراهم نباشه

نه بنظرم درست نیست کارت. اگه بخشیدی پس باید واقعا ببخشیش غرورش رو خرد نکن که. بذار نصب کنه اما حواست هم باشه بهش. اگر واقعا آدم خوبی باشه و اون یبار پاش لغزیده میتونی درستش کنی. اما اگه ذاتش این باشه متاسفانه درست نمیشه و هرجی تلاش کنی بی فایده ست. 

خدایاشکرت🌻
نه بنظرم درست نیست کارت. اگه بخشیدی پس باید واقعا ببخشیش غرورش رو خرد نکن که. بذار نصب کنه اما حواست ...

یبار نبوده خیلی بوده من تازه فهمیدم همشو