2777
2789

ای کاش یه دستگاهی بود بهش وصل می کردم بعد از تو تلویزیون خونه ردیابیش می کردم 😓شوهر من عین یه پسربچس. باید هواسم بهش باشه😢

دوربین مخفی بهش وصل کن😐😂

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نشستم رو مبل هی ایت کرسی می خونم هی اشک میریزم😭خدایا تا اخر عمر ینی همین آشو همین کاسمه

نگران نباش بابا مرد به این گندگی چیزیش نمیشه ک عزیز من😐😂

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

خوب چرا اینقدر وابسته اش شدی چرا اینقدر چکش میکنی ک واس فرار بخواد جواب نده یا خاموش کنه 

مردا از زنای سیریش خوششون نمیاد و تا یجایی تحمل میکنن

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
نگران نباش بابا مرد به این گندگی چیزیش نمیشه ک عزیز من😐😂

وقتی خاموشه یه حس تهی بودن دارم انگار فقط خدا و دعا میتونه منو به شوهرم برسونه چون هیچ ردو نشونی ازش ندارم

منم مثل توام شوهرم یه شهردیگس تا عید فطر هم نمیاد دارم دق میکنم همش دعوا داریم سراین موضوع

ینی شوهرت همین یه بار بیرون شهره یا باز امکان داره بره؟آرزومه شوهرم کارمند بود یا مغازه داشت یه جای ثابت بود لاقل میدونستم کجاس😞