2777
2789
عنوان

بچه ها مهمون میخواد برام بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 45 پست
چقدر پرو هستند اصلا شما خونه ی اینا روتاحالادیدی؟این دوستی  میکنه دستی  دستی پوستی،باهاش ک ...

بخدا اصن طرف اونا نمیریم شهرشون

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بگو شهرمون نیستم یا بگو خونه مادرمم

گفتم خونه مادرشوهرمم گفته خب میایم اونجا😂😂😂😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دوستای ما فقط خودشو شوهرش میاد نه دیگه ایل و طایفه  من اصلا تا بحال عموی دوستم رو ندیدم😁

من والا عموی خودمو فقط ده سالگی دیدم الان چهارده سال ندیدمش از نزدیک بقران

ببخشیدا شما رو ساده ،گیر آورده وفکر میکنه خیلی زرنگه،رابطه تون روباهاش قطع کنید

باید همین کارو کنم

گفتم خونه مادرشوهرمم گفته خب میایم اونجا😂😂😂😂

یعنی چی وایییی چقدر بیشخصیته.ببین اگر دوستت بود باید بهش صادقانه میگفتی همسرم راضی نیست و از رفت و امد بیزاره و حقیقتش اونسری هم که اومدین بعدش با من خیلی دعوا کرد ببین دوست گلم به خاطر اینکه زندگیم بهم نخوره بهت میگم چون میدونم خودتم دلت نمیاد زندگی من بهم بخوره .بعدم ببین چه جوابی میده مطمن باش از این بی درک و شعور فقط حرف بد در میاد و خودش باهات کات میکنه 😂

خطط رو عوض کن اینقدر دردسر نکش.حوصله داری دوست چیه تو این شرایط شوهرت .دوست خوبم که نداری اینا آفت زندگی آدم هستن .همیشه از شوهرت جلو آدم های آویزون یه غول بساز که اصلا از رفت و امد خوشش نمیاد .

خطط رو عوض کن اینقدر دردسر نکش.حوصله داری دوست چیه تو این شرایط شوهرت .دوست خوبم که نداری اینا آفت ز ...

بدبختی اینه شوهرم جلو همه میشه پری مهربون خلاصه که بش گفتم شرمنده ما تازه کرونامون خوب شده و یکم سرد جوابشو دادم گفتم کلی استرس کشیدم تا حالم برگشت سر جای خودش شما خداروشکر بدنتون قویه من بچه هام هم کوچیکن هم ضعیفه مقاومت بدنشون ایشالله بعد کرونا بیا قدمتون ب روی چشم خانواده مومنین زیادم بگی خرج بزار نیستن ب ی نون و ماستم راضین بحث کرونا و بیکاری شوهرمه و بچه هامه و این ک من نمیتونم ی چیز سر دستی بزارم جلو مهمون اون بار طوری بود ک بچه یسالم رو تو اتاق در و روش بستم طفلیو اون یکیم اون اتاق دیگم هردو هم گریه میکردن ب زور غذا گذاشتم

بدبختی اینه شوهرم جلو همه میشه پری مهربون خلاصه که بش گفتم شرمنده ما تازه کرونامون خوب شده و یکم سرد ...

وای عزیزم اولویت زندگیت شوهرت و بچه هات باید باشن مخصوصا بچههههه هات چطور با این شرایط مهمان میپذیری !؟؟؟نمیترسی بچه بلایی سرش بیاد گذاشتیش تو اتاق ؟به خاطر چی .لطفا دیگه اینکارو نکن به خاطر هیچکس .بذار تو دست و پات باشن ببینن بچه هات اذیتن خودت اذیتی که دیگه نیان .تا بچه هات کوچیکن اصلا دیگه مهمان نگیر .

وای عزیزم اولویت زندگیت شوهرت و بچه هات باید باشن مخصوصا بچههههه هات چطور با این شرایط مهمان میپذیری ...

بخدا اومد شهرمون یهو خبر داد ک این همه ادمیم انقد اون روز حالم بد شد خودمم گریه کردم ن من تا بچه هام کوچیکه اصلا