2777
2789
عنوان

بچه ها مهمون میخواد برام بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مهمون دارم شرمنده دفعه بعد بیاین حتما

دفعه بعد رو چیکار کنه  باید رک بگه تو این اوضاع نمیتونیم قبول کنیم عجیبه برام میگن دوستشونه دوست مگه ایل و طایفش رو ورمیداره میبره خونه مردم

چقدر پرو هستند اصلا شما خونه ی اینا روتاحالادیدی؟این دوستی  میکنه دستی  دستی پوستی،باهاش کات کن،منم گرفتار همچین ادمی بودم، یه بار رودروایستی رو کنار گذاشتم ویه نه محکم بهش گفتم

گروه رز 

خدایا به حق این ماه عزیزت نسل اینجور آدمای بیشعورو خودت منقرض کن      مردم درک و فهم ندارن. بیشعور شدن رفت

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

عزیزم بگو کرونا داره مادرشوهرم اوردنش خونه ما مام رفتیم خونه پدرشوهرم اینا . یا بگو بخاطر کرونا شوهرم میترسه خودمم هیجا نمیرم با کسی فعلا رفت آمد نمیکنم چون خطر داره میترسم شمام ناراحت نشین تو این اوضا کرونا نیایین خونم

وا مردم الان خونه فامیلشون اینجوری نمیرن بعد اینا خونه دوستشون با ایل و قبیله میان و میخوان چند روز بمونن؟

خیلی رک و واضح پیام بده بگو من یه مدت مریض بودم الان هم اصلا حالم خوش نیست و موقعیتش ندارم و نمیتونم از مهمان پذیرایی کنم شرمنده عزیزم گفتم زودتر بهت خبر بدم 

بگو رفت و آمد نداریم بخاطر کرونا 

رک باش از چی می‌ترسی اونا باید خجالت بکشن

همچین دوستای اویزونی هم نداشته باشی بهتره