2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۹ 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3340 بازدید | 87 پست

واقعا خیلی بده که حتی ی مراسم معمولی نمیشه گرفت

منم خیلی ناراحتم بابت اینکه فقط ی دونه برادر دارم که واقعا دوس داشتم واسش مراسم بگیریم ولی نمیشه

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس کت شلوارم ۴۵۸ گرفتم از دیار خودمان😁 چطوره؟

مبارک باشه عزیزم‌ قیمتش چه خوب بوده من هر جا کت شلوار قیمت کردم بالای ۶۰۰ بود 

من تاپیکاتو دنبال میکنم چون خودمم دو هفته دیگه نامزدیمه و دنبال لباسم کلیییی هم استرس دارم که چی پیش میاد یه سوال دارم چرا مشکی پوشیدی رنگی نپوشیدی؟ بعدش جشن هم داشتید؟

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
آره خودمم همین جوریم😁 والا گفتم مراسم رسمیه پیرهن نپوشم. دیگه کت شلوار پوشیدم.

کت شلوار گزینه خوبیه مخصوصا اگه زنونه و مردونه هم باشه و مجبور باشی حجاب کنی داماد میتونه کت نپوشه 😁 پیراهن و جلیقه مناسبه واسه داماد 

مبارک باشه عزیزم‌ قیمتش چه خوب بوده من هر جا کت شلوار قیمت کردم بالای ۶۰۰ بود  من تاپیکاتو دنب ...

کت شلوارو از قبل داشتم تازه نخریدم

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
مبارک باشه عزیزم‌ قیمتش چه خوب بوده من هر جا کت شلوار قیمت کردم بالای ۶۰۰ بود  من تاپیکاتو دنب ...

ما بله برون جشن نمیگیریم موقع عقد جشن میگیریم

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
ما بله برون جشن نمیگیریم موقع عقد جشن میگیریم

طرف ماهم برای  بله برون جشن نمیگیرن ولی چون نامزدم اولین پسرشونه که میخواد ازدواج کنه خودشون دوست دارن براش یه جشن کوچیک بگیرن هم بخاطر کرونا میخوایم مراسم خواستگاری رسمی و بله برون و جشن نامزدی رو باهم بگیریم فعلا نمیخوایم عقد کنیم واسه همین من خیلی تو فکرم باید چه لباسی بپوشم ارایشگاه برم نرم 🤦‍♀️

طرف ماهم برای  بله برون جشن نمیگیرن ولی چون نامزدم اولین پسرشونه که میخواد ازدواج کنه خودشون دو ...

مبارک باشه

مراسمتون قراره مختلط باشه یا جدا؟

و اینکه چقدر حجاب برات مهمه؟

تعداد مهمونا هم خیلی مهمه و اینکه مکانی که میخواین مراسم بگیرین بزرگه یا کوچیک. چون میبینی جا کمه طرف یه لباس شب بلنننننند پوشیده میکشه ایور اونور

مبارک باشه مراسمتون قراره مختلط باشه یا جدا؟ و اینکه چقدر حجاب برات مهمه؟ تعداد مهمونا هم خیلی مه ...

مرسی عزیزم مراسم مختلطه منم باید حجاب داشته باشم البنه زیاد با حجاب نیستم امشب رفتم یه کت دامن و یه کت شلوار خریدم ولی احتمالا کت و شلوارو بپوشم پیراهن رو انشالله  میزارم واسه مراسم عقد 

مراسممون هم بخاطر کرونا میخوایم توی باغ بگیریم که فضای باز باشه 

اها راستی عزیزم یه سوال نامه برای ازمایش رو محضر زود میده یا طول میکشه چون من محل کار نامزدم شهر دیگه هست یه هفته بیشتر وقت نداریم که بیاد و کارامونو انجام بدیم هم مراسم بگیریم 

مرسی عزیزم مراسم مختلطه منم باید حجاب داشته باشم البنه زیاد با حجاب نیستم امشب رفتم یه کت دامن و یه ...

همون روز میدن

این ک مانتو شلباره :/ اوسگول کردی خدایی خدا عقل بده 

چی مانتو شلواره؟