2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بگید با این اوضاع سقطام پیش چه دکتری برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 107 پست
تهرانم اخه بتام پایین بود توی ۶ هفته هم سونو جنین دیده نشد قبل تشکیل قلب شیاف نمیدن میگن اگه پوچ ...

دومی ک زایمان زودرس شد علتش همون شکل انرمال رحمت بود؟؟ قبل بارداری اونو تشخیص نداده بودن؟ 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی ک زایمان زودرس شد علتش همون شکل انرمال رحمت بود؟؟ قبل بارداری اونو تشخیص نداده بودن؟ 

اره دکترم گفت دهانه رحمتم لیز بوده

و اینکه بعده اولی باید ۶ ماه صبر میکردم

ببین منم دو بار سقط کردم بار اول ک اهمیت ندادم بار دومم ک شد پیگیر شدم چون طبیعی در عرض دو سه ماه حا ...

تهرانی؟

دکترت کیه؟

پرخطر کجا رفتی؟

اخه من چون ماه بالا بچم سقط شد دکتر گفت از خونت نیست وگرنه زودتر میرفتاد

اره دکترم گفت دهانه رحمتم لیز بوده و اینکه بعده اولی باید ۶ ماه صبر میکردم

الان کامل خونریزی داری..؟ معلوم نمیکنه شایدم سقط نشد به هر حال تو به محض بارداری باید سرکلاژ شی و دارو شروع کنی ایشالا بسلامتی یه نینی ناز بیاد تو بغلت 

تهرانی؟ دکترت کیه؟ پرخطر کجا رفتی؟ اخه من چون ماه بالا بچم سقط شد دکتر گفت از خونت نیست وگرنه زود ...

نه  تهران نیستم 

خوب از خونت نبوده جنین 19 هفته رو نفرستادن پاتولوژی؟ ممکنه مشکل ژنتیک هم باشه با مشکل رحم دست به دست بده و اینجور بشه 

الان کامل خونریزی داری..؟ معلوم نمیکنه شایدم سقط نشد به هر حال تو به محض بارداری باید سرکلاژ شی و دا ...

مرسی از دعای قشنگت

الان مثل پریودی م

خونریزیم تموم شد میرم سونو ببینم کامل دفع شده یانه

چون تو شکمت نمیمیرن معلومه چاره ش سرکلاژه حالا اولی ک بماند مشکل خاص بوده 

اره افرین

اولیه رو گفتن احتمالا از کمبود اسید فولیک بوده

دومی رو تقریبا تونستیم تشخیص بدیم

الان این بارداری پوچ نمیدونم چ کوفتی بود

اینو نمیدونم چیکارش کنم 

نه  تهران نیستم  خوب از خونت نبوده جنین 19 هفته رو نفرستادن پاتولوژی؟ ممکنه مشکل ژنتیک ...

بیمارستان پاتولوژی کردن

سالم بود

ولی جدا بخوام آزمایش ژنتیکو اینا انحام بدم ن ندادم

اره افرین اولیه رو گفتن احتمالا از کمبود اسید فولیک بوده دومی رو تقریبا تونستیم تشخیص بدیم الان ا ...

ممکنه اسپرم شوهرت هم مشکل داشته باشه باعث تشکیل نطفه و در نتیجه جنین ضعیف میشه 

الان کامل خونریزی داری..؟ معلوم نمیکنه شایدم سقط نشد به هر حال تو به محض بارداری باید سرکلاژ شی و دا ...

تو این بارداری دکتر قرص تیرویید داد با اینکه تیرویید ندارم گفت بخور از ناقص شدن بچه جلوگیری میکنه

قرار بود ۱۲ هفته سرکلاژ بشم ک اینجوری شدم