2777
2789
عنوان

کیا با دارو گیاهی باردار شدن؟

576 بازدید | 10 پست

کسی بوده یه مدتی نازایی داشته باشه با دارو گیاهی باردار شده باشه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

من ک ن ولی ی دوستام با عرق بومادران و سیاهدونه و عسل و قرص متفورمین بعد ۲سال باردارشد

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

من سالم بودم شوهرم مشکل داشت گفت بمیرمم قرصو دارو شیمیایی نمیخورم رفتم عطاری یه پودری داد عطار گفت سه الی چهار ماهه نتیجه میگیرین که من ماه سوم باردارشدم متخصص گفته بودش هیچوقت طبیعی بچه دارنمیشه شوهرت 

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک ن ولی ی دوستام با عرق بومادران و سیاهدونه و عسل و قرص متفورمین بعد ۲سال باردارشد

ممنون منم میخورم این ماه

من سالم بودم شوهرم مشکل داشت گفت بمیرمم قرصو دارو شیمیایی نمیخورم رفتم عطاری یه پودری داد عطار گفت س ...

وای چه خوب خدا برات نگهش داره من خودم مشکل دلرم

ممنون منم میخورم این ماه

حتما بخور ولی حواست باشه برای طبع بدن گرم مناسب نیس 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
ممنون باشه منم طبعم سرده

اگه طبعت سرده حلوای میتی درست کن و  تو پریودی بخور ....دستورش تو گوگل هست...

اگه طبعت سرده حلوای میتی درست کن و  تو پریودی بخور ....دستورش تو گوگل هست...

آره اونو هم شنیدم حتما درس میکنم خسته شدم از بس قرص خوردم

آره اونو هم شنیدم حتما درس میکنم خسته شدم از بس قرص خوردم

انشاالله ک موفق میشی ....اگه شوهرت سالم باشه و گرمیجات بخوری بدون شک مامان میشی

انشاالله ک موفق میشی ....اگه شوهرت سالم باشه و گرمیجات بخوری بدون شک مامان میشی

قربونت عزیزم خیلی بهم روحیه دادی یه دنیا ممنون