cudly مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1462 عنوان بچه ها بیاین کمک نظر بدین 70 بازدید | 6 پست سلام من ایده میخوام برای زدن پیج🥰طراحی لوگو بلدم با ادیت عکس و.......میشه یه ایده خوب بدین بهم🥰و اینکه بگین چجوری فالور جمع کنم کانالم بزنم؟؟؟لطف میکنین دوستاتونم تگ کنید♥️ اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!.... چون میدونی کینه ایم تو ام میخواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید♥️🌹 1400/02/16 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17259 ایدع چی بدیم عزیزمم؟ صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
cudly مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1462 ایدع چی بدیم عزیزمم؟ ایده برای زدن پیج این که مثلا چه موضوعی باشه و اینا اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!.... چون میدونی کینه ایم تو ام میخواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید♥️🌹
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17259 ایده برای زدن پیج این که مثلا چه موضوعی باشه و اینا حس طوری خیلی فالور میگیرهمثلا در مورد احساسات و دلنوشته و اینا عکسنوشته و کلیپ ادیت بزنی.. صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
cudly مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1462 حس طوری خیلی فالور میگیره مثلا در مورد احساسات و دلنوشته و اینا عکسنوشته و کلیپ ادیت بزنی.. مرسی عزیز دلم😘کی تاپیک بزنم جمع میشن؟؟ اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!.... چون میدونی کینه ایم تو ام میخواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید♥️🌹
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17259 مرسی عزیز دلم😘 کی تاپیک بزنم جمع میشن؟؟ فدات شم.معمولا ۷ و نیم ۸ یا ۹ شب میریزن سایتبعد از ۹ هم خیلی شلوغعموضوعو بزن +📸یه عکس بزار حالا از هر چیسریع جم میشن😁 صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
mosavimahdie عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1479 سلام رفقا من طراحی لوگو رو از سایت زیر یاد گرفتمhttps://www.webinoco.ir/shop/