2777
2789

وقتی یه ارتباطی با جنس مخالف شروع میشه برای آشنایی باید اونو چطور پیش برد که به نتیجه برسه ارتباط در چه حد باشه ؟دیدن ها چه مقدار باشه ؟و صحبت هایی که میشه حول چه موضوعاتی باشه؟

میخوام بدونم چه مسائلی رو باید درنظر گرفت و چیا باید گفت که اون پسر هم بدونه تو رابطه جدی میخوای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسط

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

خدایی خیلی اینی که گفتی پیچیده و طولانیه بحثش نمیتونم توضیح بدم😐😂

منو دوست پسرم دو ساله داریم همینجوری میریم جلو خداروشکر همه چی خوبه 😂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

وای من که عشق بچگیمو پیدا کردم. اون کلی خفن شدع ولی من تغییری نکردم. قراره همو ببینم خیلی ذوق زده ام😂

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
خدایی خیلی اینی که گفتی پیچیده و طولانیه بحثش نمیتونم توضیح بدم😐😂 منو دوست پسرم دو ساله داریم همی ...

خب دو سال که طول کشیده، اینطوری فقط روز به روز شما وابسته تر میشی ..من دقیقا دنبال یه راهیم که اینطور نشه

پسر رابطه رو پیش میبره دختر فقط میتونه این سبکش را قبول کنه یا نکنه.رابطه هیچی توش معلوم نیست.اکر واردش شدی باید منتطر هر اتفاقی باشی اگر به این امیدی که ازردواجی بشه اصلا وارد نشو.باید از راه دوستی وارد بشی ببینی طرف ارزش داره بعد تلاش کنی مخش بزنی خخخ

خب دو سال که طول کشیده، اینطوری فقط روز به روز شما وابسته تر میشی ..من دقیقا دنبال یه راهیم که اینطو ...

نه من وابسته نشدم من عاشقش شدم و انتخاب کردم که عاشقش شم و اگه منظورت اینکه دو سال واسه دوستی زمان زیادیه این خواست دوتامونه مخصوصا خودم چون الان من آمادگی ازدواج ندارم و نمیخوام فقط چشمامو ببندم و شوهر کنم ولی رابطمون کاملا عالیع و خانواده هامونم میدونن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اول اینکه وارد هر رابطه ای نشین .اگرم از کسی خوشتون میاد و حس میکنید دلتون میخواد باهاش تو رابطه باشید همه ی جوانبو نگاه کنید.به نظرم بگید ۱ ماه صحبت کنیم تا اشنا بشیم .تو این یه ماه یه سری چیزارو باید بفهمید.اینکه طرف شغلش چیه درامدش چیه چی داره چی نداره خانوادش چجورین و ..همه اینا و معیارای شما چیع اون چیارو داره و ...چون بهتره قبل از وابسته شدن یع سری چیزارو بدونید.اگه دیدید اون و شرایطش با معیاراتون فرق دارن بذاریدش کنار زود.نگید ک حالا بریم جلو ببینیم چی میشه .چون وابسته میشید و جفت طرفا و حتی خانواده هاتون اذیت میشن .اگرم متوجه شدین ک اون و شرایطشو میتونید قبول کنید رابطه رو رسمی ترش کنید.مهلت بیشتر بدید برا اشنایی.توی این مدت شما باید حواست باشه .ک اول اینکه سعی کنی وابسته نشی.یعنی برای خودت هدف و دغدغه ها و دلخوشی های دیگه داشته باشی همه ی دنیات فقط اون ادم نباشه .باید بدونی اون فقط یه بخشی از زندگیته .بعدشم درسته امکانش هست وابسته بشی اون برات خیلی خوش آیند باشه ولی باید محکم باشی و بدونی هرچقدرم وابسته هستی قرار نیست به هر خواسته ای ک داره تن بدی ک تورو رها نکنه .اینو باید بدونی اون اگه تورو دوس داشته باشه ب عقایدت احترام میذاره .اگه همه ی این دوره هارو خوب پشت سر بذارین خود ب خود نتیجه میده رابطه تون

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.