2777
2789
عنوان

وای بچم از رو تخت افتاد چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 22 پست
پسر منم صدبار افتاد اونم با سر حتی نصف شب کف سرامیک.هیچی بیدارشد گریه کرد‌شیر خورد خوابید.هیچیش نشد. ...

تروخدا چیزی نباشه 

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا چیزی نباشه 

ن بابا نترس اون یه ذره ارتفاع هیچی نیست بچه تا بیاد بزرگ شه صدبار سرش ضربه میبینه ما بچیه بودیم صدبارمغزمون کوبید دیوار واینور اونور صدبار زمین خوردیم خواهرم ده بار با سنگ زد سرمو شکوند😂پس الان خویه مرده باشیم.پسرمم زیاد ضربه دید کلا هی میخورد زمین با سر سرشو بمال تهوع کبودی ایناشم دقت کن.اینجوری بخوای بچه بزرگ کنی پیر میشی.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

نه منم دوماهم بوده از بغل بابام افتادم پایین ارتفاعم  بیشتر از تخت بوده 😂 ولی سالمم دارم تو نی نی سایت میچرخم 😂😂😂😂

انشالله که چیزی نیست 

نذار بخوابه چند ساعت و اگر حالش بهم خورد ببر دکتر حتما  

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ن بابا نترس اون یه ذره ارتفاع هیچی نیست بچه تا بیاد بزرگ شه صدبار سرش ضربه میبینه ما بچیه بودیم صدبا ...

بخدا پیر شدم  نمیدونی الان نمیتونم کاری کنم به شوهرمم نگفتم اخه بچم فقط ۶ ماهشه

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم

منم بچه اولم وقتی اولین بار از روی تخت افتاد خیلی ترسیدم و دست و پامو گم کردم. فکر می‌کردم ضربه مغزی شده و... 

ولی تا اومد بزرگ بشه دو سه دفعه دیگه هم افتاد 😞 ولی شکر خدا چیزی نشد. اخه تخت حداکثر نیم متر ارتفاعشه

بچه دومم هم چند روز پیش با سر افتاد. خیلی دردش اومد ولی دیگه میدونستم چیزیش نشده. فقط یخ گذاشتم روی پیشونیش که ورم نکنه و آرومش کردم 

اگه حالت غیر عادی نداشته باشه و استفراغ نکنه و گیج نباشه طوری نشده، فقط دردش اومده 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بخدا پیر شدم  نمیدونی الان نمیتونم کاری کنم به شوهرمم نگفتم اخه بچم فقط ۶ ماهشه

مواضبش باش سرشم بمال ببین استفراغ نداره.خیالت جمع یه چهار قل بخون فوت کن سمتش.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀