2777
2789
عنوان

کسی میکروانجکشن کرده تو رویان

409 بازدید | 14 پست

سلام به همگی ..من امروز هشت روز انتقال جنین داشتم دکتر ی دونه انتقال داد..کسی تجربه اشو بیاد تجربیاتتون رو بگید استفاده کنید..من از روز اول تا روز چهارمم روزی ۲ لیوان نشاسته میخوردم روز دومم ماکارانی گذاشتم علایم لانه گزینی چیه ..من چندروز اول دل درد و ومردرد خفیف داشتم سینه هام درد میکرد الان عادی عادیم ..در مورد تغذیه ام میشه بگید 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
3
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر لطف خدا شامل حالت شده

اون که بله ۱۰۰ درصد.من دارو گیاهی مصرف میکردم.خیلی بهتر از شیمیایی جواب میده

شمام اگه تنبلی داری برو سراغ زالو درمانی و داروگیاهی.نه به اندازه ivf درد داره نه هزینه

اون که بله ۱۰۰ درصد.من دارو گیاهی مصرف میکردم.خیلی بهتر از شیمیایی جواب میده شمام اگه تنبلی داری بر ...

الان که اولین انتقالمو انجام دادم امیدوارم که مثبت باشه تنبلی تخمدان ندارم ذخیره تخمدانم پایینه زیر یک ...همسرمم سرعت اسپرمش زیر ۵۰ درصده ..مجبور شدیم ..بریم چهارشنبه باید تست بارداری بدم 

الان که اولین انتقالمو انجام دادم امیدوارم که مثبت باشه تنبلی تخمدان ندارم ذخیره تخمدانم پایینه زیر ...

ان شاءالله بارداری همین الان

توی مرکزی که میرفتم دیده بودم برا ذخیره تخمدان و مشکلات اسپرم هم دارو میدادن ولی راستش نتیجه کاراشونو ندیدم.اما برا تنبلی عالیه طب سنتی

جواب آزمایشتو گرفتی ریپلای کن بهت تبریک بگم

[QUOTE=189452707]ان شاءالله بارداری همین الان توی مرکزی که میرفتم دیده بودم برا ذخیره تخمدان و مشکلات اسپرم هم دارو ...[/Q

توکل بخدا سپردم بخودش ..چشم حتمن خبر خوش میزارم

[QUOTE=189452707]ان شاءالله بارداری همین الان توی مرکزی که میرفتم دیده بودم برا ذخیره تخمدان و مشکلا ...

نمیدونم چرا از ظهر کشاله رانم سمت راست تیر میکشه دردشم ازاردهنده اس