2777
2789
عنوان

لطفا خواهرانه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
خودم میگم بچه روازشیرشب بگیرم .ولی نمیدونم چطوری گفتم سینه روتلخ کنم میترسم دیگه هیچی نخوره

میخوره وقتی کشنه بمونه میخوره... شیر شب نه برای بچه خوبه نه برای مادر... شیر شب قط میشه ک بچه یاد بگیره شب باید بخوابه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مادری اینفدر راحت نظر میدی؟

اره من ۵سال کامل بچموروپامیگرفتم موقع خواب وانواع ترانه هاروبراش میخوندم تابخوابه وبیدارکه میشداونوبافرغون تواطراف شهرمون دورمیدادم وخیلی کارهای دیگه واسه این بچه هم اکثروقتها۴یا۵ساعت بیشترنمیخوابم وثانیه ای ازش غافل نمیشم بچه تادوسال به شیرمادرنیازداره حالاشماحرف خداروگوش نمیکنیدمیگین فلان دکتراینوگفته

اره من ۵سال کامل بچموروپامیگرفتم موقع خواب وانواع ترانه هاروبراش میخوندم تابخوابه وبیدارکه میشداونوب ...

من موقع شیردهی پسراولم ۴۵کیلوشده بودم الان پشیمونم چرا۲سالو۷۰روزبهش شیردادم وبچه موقع ازشیرگرفتن خیلی اذیت شدای کاش ۳سال بهش شیرمیدادم واین بچموتاهروقت خودش بخوادشیرمیدم

من موقع شیردهی پسراولم ۴۵کیلوشده بودم الان پشیمونم چرا۲سالو۷۰روزبهش شیردادم وبچه موقع ازشیرگرفتن خیل ...

چه‌قدر اشتباه!

شما باید برای بچه حدیقف بذارید نه اون برای شما

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
شیر دادن به بچه از سینه مادر تا بعد از شروع سن دل‌بستگی کافیه. یعنی تا ۱۰ یا ۱۱ ماهگی چون بعد از ای ...

عزیزم پس حتمااین حرفتوتوقرآن بنویس تانسل آینده یادبگیره دوسالوخط بزن اینوبنویس

قران با توجه به شرایط زنان عرب گفته. برای من علم اولویت داره نه قران مادری که ۳ سال بی‌وقفه بچه رو ...

پس به علم عمل کن ودرآینده نتیجشوببین این پسرهایی که مثل سردارسلیمانی شدن مادرهایی داشتن که علاوه برشیردهی کامل بچه باآب یخ وضومیگرفتن وبه بچه شیرمیدادن تازه فهمیدم جوونهای الان چرااینقدربی بندوباروظالم هستن 

واقعا برای ذهنتون متاسفم که انقدر صفر و صدیه. سردار سلیمانی تا ۳ سالگی اویزون سینه مادرش بوده؟  ...

گفتم تادوسالگی شیرخوردن ومنظورم این بودهمچین مادرهای فداکاری بودن که بچشون فداکارازآب دراومده

من پسرم تادوسالو۷۰روزهمش مشغول شیرخوردن بوددندوناش نه خراب شدنه سیاه درحدی شیرمیخوردکه اصلاغذانمیخور ...

بیش از دو سال قمری علامه حسن زاده که راوی حدیث هستن میگن شیر دادن حرامه

هم ضرر به روح و جسم مادره هم بچه

لطفا اگر اعتقاد نداری فحش محش نده بگذر

گفتم اگر برات مهمه بهت بگم عزیزم

من خودم مقلد علامه حسن،زاده بودم ا

چون ایشون علامه هستن از همه علوم طب و روایات و اینا بیشتر از بقیه آقایون میدونن بخاطر همون

ولی اگر اعتقاد نداری فحش نده حتی تو دلت چون ایشون خیلی آدم خوبی بودن

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟