2777
2789

کاربر 

@مهرپاکان‍    عزیزم🌺🍃🌺🍃...

نمیدونم کجایی...ولی اگر این پیام رو میخونی...امیدوارم تمام مساعلت ک همیشه میگفتی به زیبا ترین شکل درست بشن...🌺🍃🌺

کاربر @خزعبل‍   عزیزم...🍃🌺..آرزوی بهترین هارو دارم برات عزیززم...🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃....

وچندتا از کاربران دیگه ای دوردور  بامتن هاشون میشناسم ولی اسم کاربریشون خاطرم نیست..

برا همتون بچه ها...آرزوی بهترین هارو دارم امشب..انشاله ک حاجت روا بشین..تنتون سلامت و جیبون پرپول..و ازهر شری بدور باشین...🍃🌺🍃

منو چرا یاد نکردی؟!😐💔

البته من تا حالا ندیدمت😬👌🏻

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

چ مهربون😶

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد دوستام افتادم😔😔😔😔😔😭😭😭😭کلی دلم گرفت

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
کجان دوستاتون؟🌺🌺🍃

نیستن،آخرین بازدیدشون مال سال۹۷بوده😔😔امشب این تاپیکو دیدم دلم گرفت،یکیشون مامان ۳قلو ها بود😔دلم براش تنگ شده.یکیش صحرای مامان همشون دیگه رفتن از سایت

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒