2777
2789
عنوان

🌺بیاین واسه تون صلوات بفرستم🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 116 پست
@دایناسورمهربون     @آناعشق     @مامانبزرگپانیذ     @سواره & ...

سلام خواهرگلم خوبی شما نیستی شاید من سعادت ندارم شمارو سایت ببینم گلزعفرون جان الهی حاجت روا بشین به حق امشب منم به نیتت 5تا صلوات فرستادم..😘😘😘😘😘

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعا کنید یا الساعه به عشق دوطرفه برسم یا بمیرم...

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
سلام خواهرگلم خوبی شما نیستی شاید من سعادت ندارم شمارو سایت ببینم گلزعفرون جان الهی حاجت روا بشین به ...

سلام عزیزم اختیار دارید کم سعادتی از من هست

ی مدت نبودم تاپیک خداحافظی زدم تگ کردم شمارو شاید فراموش کردین

التماس دعا عزیزم🙏🏻

@مامان_آینده_هستم     @ترنم_ترنم     @دخترلاکچری20     @اعتصا ...

ممنونم عزیز دلم😍حاجت روا بشی الهی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊