2777
2789
عنوان

توصیف بهشت وجهنم برای کودکان

418 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها میشه کمکم کنید؟؟

چطور ی دخترمو با خدا و بهشت وجهنم وآخرت آشنا کنم ویادش بدم؟؟؟!!!!!!!!!!!!

الان سنش  ٤ ساله هست

زودنیست براش ؟؟؟

اصلا ذهنیتش چطور میشه ؟

نمیترسه از اینکه بگم خدا آدم بدا رو دوست نداره ؟

بعد اگه کار بدی انجام بده از لحاظ روحی بهم نریزه یوقت!!!

هرکی چیزی به ذهنش میرسه بگه لطفا 

😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو همین😐

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

براش کتاب داستان دراین باره بخر . براش بخون

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

چرا بچه باید در مورد جهنم و بهشت بدونه؟؟؟

چرا بچه رو میخواهی بترسونی؟

همین که بدونه خدا هست و دوستش داره بسشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

کی گفته خدا ادم بدارو دوست نداره؟خدا همه رو دوست داره.

قرار نیست از خدا بترسونیش.باید یادش بدی انسان خوبی باشه تا خودش حس بهتری داشته باشه و دنیا قشنگتر بشه.قرار نیست بهش بگی کسی که کار بد کنه میره جهنم.اینجوری از ونیا و اخرت میترسونیش.

بگو چون خدا خوب و مهربونه ادمها هم باید خوب و مهربون باشن چون خدا بوجودشون اورده.نباید بدخلاقی کنن.باید مهربون باشن و هر اتفاقی میفته فقط راستشو بگن.اینجوری مشکلاتشون زودتر حل میشه و خدا بیشتر کمکشون میکنه و مفاهیم دیگه رو هم به همین روش توضیح بده.

چ قدر خوبه که با سوره های قرآن بهش یاد بدی 

مثلا سوره های آخر جز ۳۰ که کوتاهن

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم 

میره مدرسه خود معلم قران به اندازه کافی بچه رو میترسونه 

خیر نبینه یه معلم قران به بچه ها در مورد زنده به گور کردن دخترا گفته بود تا یه هفته همه بچه ها جیشیده بودن به خودشون 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چرا بچه باید در مورد جهنم و بهشت بدونه؟؟؟ چرا بچه رو میخواهی بترسونی؟ همین که بدونه خدا هست و دوست ...

من که خودم فعلا نمیخواستم این مسایل رو بهش یاد بدم ولی بچه های دور واطراف بهش گفته بودن در مورد بهشت وجهنم بچه ام کنجکاو شده و هی سوال پیچم میکنه نمیدونم چطور براش توضح بدم ؟

😎
من که خودم فعلا نمیخواستم این مسایل رو بهش یاد بدم ولی بچه های دور واطراف بهش گفته بودن در مورد بهشت ...

بگو بهشت و جهنم اسم هست بعدا بزرگ بشی بهت میگم و به حرف بچه ها گوش نده اونا بلد نیستن