2777
2789
عنوان

خانمایی که دلشون پاکن بیان

182 بازدید | 33 پست

برای توراهیم و بهتر شدن زندگیم برام یه صلوات بفرستین منم براتون دعا میکنم الان داخل مسجدم 

هرکی صلوات فرستاد اسمشو بنویسه براش از ته دلم دعا میکنم 

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

ظهور امام زمان 

سلامتی همه مردم جهان نابودی کرونا

خوشبختی جوونا

عاقبت بخیری همه عزیزان

قبولی کنکوری ها

خانه دار شدن همه 

رزق و برکت ب مال همه مردم

بچه دار شدن منتظرا 

رسیدن عاشقا بهم

خدایا به حق امام علی سرنوشت همه به خیر و عاقبت باشه

من و عشقمم بهم برسیم زودتر و خوشبخت بشیم دلی از آرامش خودت بهمون بده انشالله سال دیگ کنارهم باشیم و سلامتی همگی الهی امین 💚

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭😭یائسه شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ».

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭 ...

برات دعا میکنم گلم

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
فرستادم عزیزدلم خدا بحق رسولش قسمش میدم حاجت روا باشید واسه مادرشدنم دعاکنید توروخدا خسته م

اگه شدی باید بهم خبر بدی اخه از ته قلبم برات دعا کردم

من عزیزم❤

انشالله به حق پنج تن آبرومند تا اخر عمرت زندگی کنی 

و به هرچی که آرزو داری برسی 

انشالله عاقبت بخیر بشی

من فرستادم برات دعام کن از ته دلت♥️🙏

انشالله که به هر چی تو زندگیت میخوای برسی و عاقبت بخیر بشی 

و همیشه آبرومند تا اخرعمرت زندگی کنی

فرستادم واست خانم

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
اگه شدی باید بهم خبر بدی اخه از ته قلبم برات دعا کردم

چشم‌عزیزم ذخیره کردم تاپیکتون رو انشاالله بحق حضرت فاطمه سلام الله علیه حاجت دلتون امشب بگیرید

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
فرستادم واست خانم

انشالله عاقبت بخیر بشی عزیزم 

انشالله به هرچی تو زندگیت میخوای برسی و تا اخر عمرت زندگیی با آبرو داشته باشی