2777
2789
عنوان

گناه من چيه اخه 💔چيكار كنم

398 بازدید | 49 پست

جمعه تولد دختر عمومه بعد تمش مشكي و سفيد و خاكستريه...امشب اومده خونمون از راه نرسيده بم ميگ يلا يلا چي ميخواي بپوشي؟بش گفتم نميدونم بخدا ندارم لباس بخرم  لباس مشكي ميپوشم كه يكي از رنگا تمتم هست...اخم ميكنه بم ميگ من الا دوستام ميان همه مطابق ست تو ميخواي اينطوري بياي ابروم ميره برو قرض كن برو بخر بعدبيا تولد من😔😔گناه من چيه خو چيكار كنم ندارم بخرم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چرا میخوایی بری تولد همچین ادمی؟!

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
پروفت کیه

عمه م😑😑

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

اه چقد منم سر خاله هام ک این مدلی ان درک ندارن ،فشار مارن حتمن باید اینجور باشی اینجور نباشی خیلی اذیت شدم بچه بودم روحیه امو باختم افسرده و کسل شدم 

دانشگاه ک قبول شدم خیلی حسادت کردن با توجه ب رفتارهای قبلشون منم دیگه گنار گذاشتمشون حتی سلامم نمیکنم راحتم ولی بیشعور بیشعوره ی جور دیگه خیرش میرسه

دیگه خواستمو رها کردم☁شد شد ،نشدم نشد
واقعا😐

😂😂😂