2777
2789

سلام به همه عزیزان

ان شاءالله به حق این شب های پر برکت به حاجتتون رسیده و برسین.

و هر چه زودتر عزیزان منتظر نی نی دار شن🌷

همه مریضان شفا پیدا کنن و هر چه زودتر از شر کرونا همگی خلاص بشیم.  🌷

و گناهامون بخشیده و جبران بشه

تا میتونید عزیزان برای هم دعا کنید.

التماس دعا

اللهم شف کل المریض🌷🌷🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🖤💚🌷

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سوال راجع به شب قدر دارم.چون ۶ تا تاپیکم پر شده میتونم اینجا بپرسم؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
من یه سوال راجع به شب قدر دارم.چون ۶ تا تاپیکم پر شده میتونم اینجا بپرسم؟

بپرس عزیزم

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
بپرس عزیزم

شب قدر از چه ساعت تا چه ساعتیه؟

از اذان مغرب تا اذان صبحه یا از ۱۲ شب به بعد تا اذان صبح؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
شب قدر از چه ساعت تا چه ساعتیه؟ از اذان مغرب تا اذان صبحه یا از ۱۲ شب به بعد تا اذان صبح؟

فکر کنم از اذان مغرب تا هنگامی که سفیدی صبح بیاد تو سوره قدرم اینطوره

البته یه حاج آقایی گفتن روز قدر مثلا فردا هم فضیلت شب قدر رو داره بازم دقیق نمیدونم گلم از کی هست

فکر کنم از اذان مغرب تا هنگام نماز صبح البته یه حاج آقایی گفتن روز قدر مثلا فردا هم فضیلت شب قدر رو ...

ممنون عزیزم

برا منم دعا کنید مادر بشم خیلی تنهام😢

ان شاءالله به حق این شبها و مولا علی(ع)هر چه زودتر مامان یه نی نی سالم و صالح بشی

نا امید نباش گلم

ان شاءالله امشب در تقدیرت ثبت میشه🌷

ممنون عزیزم

خواهش میکنم🌷

اصلاح کردم تا سپیدی صبح طبق چیزی که در سوره قدر اومده