2777
2789

میدونم طولانیه ولی خواستم یه جا بنویسم لطفا تا اخر بخونین نظرتونو بگین 

الان نزدیک ۴ ماهه براش زن گرفتیم سنتی رفتیم خواستگاری و داداشم و دختره رفتن تو اتاق حرفاشونو زدن داداشم همه شرایطشو برا دختره گفته درامدش کارش هر حرفی لازم بوده زده و به دختره گفته تو ام شرطی حرفی داری بگو بعد فکراتو کن جواب بده اونم گفته حرفی ندارم و قبول کرده گفته راضیه خانوادشم که از دختره راضی تر قبول کردنو تو عرض یه هفته عقد کردن ما ام یه جشن خودمونی گرفتیمو بردیم ارایشگاه و لباس تورو همه چی..

ما اینجا رسم داریم شب عقد دختر پسر پیش هم میخوابن و محدودیتی ندارن که بگیم تنها نباشن اتفاقا تنهاشون میذاریم که راحت باشن

شب عقدم داماد میره لباس عروسو از تن عروس درمیاره و لباس خواب تنش میکنه 

حالا قصه تازه ازینجا شروع میشه دختره از همون شب اول از داداشم فاصله گرفته اصلا نزدیکش نمیاد حتی دست داداشمو نمیگیره داداشم میگه شب عقد تا من داشتم مهمونارو بدرقه میکردم و برگشتم اتاق دیدم ارایششو پاک کرده لباسشم عوض کرده خوابیده زیر سه تا پتو اصلا انگار نه انگار من اونجام رفتم طرفش دستشو گرفتم گفته بهم دست نزن برو کنار خواستم بوسش کنم گفته نمیخوام برو کنار

گفت اول فک کردم خجالت میکشه داره ناز میکنه ازونجا که داداش من ادم خیلیییی صبوریه گف بهش احترام گذاشتم و با فاصله خوابیدم

الان ۴ ماهه عقدن ولی هنوزم که هنوزه نه دست داداشمو میگیره نه حرف عاشقانه میزنه نه حسی نشون میده همش فاصله میگیره از ده تا تماس داداشم یکیشو جواب میده سریع سلام احوال پرسی میکنه و قطع میکنه 

دلم واس داداشم خیلی میسوزه اخه این حقش نبود هیچی براش کم نمیذاره خیلی صبوره خیلی ارومه اصلا بد اخلاق نیست تو این مدت یه بارم بهش اخم نکرده بگه این چه رفتاریه خیلی هواشو داره حتی به خانواده هام نگفنه که رابطشون چقد سرده 

براش طلا کادو میگیره خوشحالش کنه پول زیاد میفرسته براش همه کار واسش کرده حتی داداشم خودش رفته مشاوره مشاورم گفته مشکل از خانومشه اونم مشاوره نمیاد اصلا به حرف هیچکی گوش نمیده 

داداشم این حقش نبود خیلز زحمت کشیده واس زندگیش خیلی ناراحتشم داره افسرده میشه🥺 

چکار کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشید ولی چطور انتظاردارین دختره تو ی هفته خودشو دراختیار داداشتون بذاره؟ یا حتی ۴ ماه؟ واسه همینه ک میگم سنتی اشتباس 

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خب تقصیرتون بوده در عرض یه ماه عقدشون کردید

فک کن یه ادم غریبه رو دیدی بعد یه هفته بیاد باهات عشق بازی کنه..معلومه دلت نمیکشه😕

حالا هم اون رفته تو لاک دفاعیش

یه مدت راحتش بذارید تا کم کم خودش روش باز شه

یا زن برادرتون افسردگی دادن یا کسیو دوست داشته یا داداش شمارو دوست نداره یا برادرتون کاری یا حرفی کرده که شما ازش بی خبرید و از برادرتون دلگیره❤

همسرم:جان منی به مختصر❤
اسی شما هم با این عروس گرفتنتون میومدید منو میگرفتید😑😑😑

🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خیلی ببخشید ولی چطور انتظاردارین دختره تو ی هفته خودشو دراختیار داداشتون بذاره؟ یا حتی ۴ ماه؟ واسه ه ...

نمیگیم دراختیار بذاره ولی حداقل ابراز علاقه ای حرفی بغلی بوسی

حتما که رابطه کامل نیست تا عروسی داداشم بهش دست نمیزنه

الان دوست میشن هفته اول همه کار میکنن اینا که زن و شوهرن