2777
2789

میشه لطفا بادل های پاکی که دارید دعا کنید برای من رو سیاه و همه خانوم های که منتظر یه نی نی سالم هستن دعا کنید تورو به حق این شب عزیز امیدی که دارم به ناامیدی تبدیل نشه خیلی الان حال دلم خوبه توروقران دعا کنید حامله باشم😭😭😭

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به حق این شب عزیز خدا دامن اونهایی که از خدابچه میخوان فرزند سالم و صالح حسینی و زینبی عطا کنه از دست حضرت علی🤲💚💚💚

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
برا منم دعا کنید     منم نی نی میخوام  برا همه ی اونایی که نی نی میخوان دعا کنید&n ...

انشاالله به زودی مامان بشی عزیزدلم😘

بحق این شب های  عزیز امیدت ناامید نشه

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
به حق این شب عزیز خدا دامن اونهایی که از خدابچه میخوان فرزند سالم و صالح حسینی و زینبی عطا کنه از دس ...

مرسی عزیزدلم انشا الله خدا خیرت بده 

مرسی عزیزدلم انشا الله خدا خیرت بده 

من نذر کردم اگه تا محرم باردار شدین ۵ تا نمک پخش کن 

ببخشین واست نذر کردما به دلم افتاد 

منم باردارم واست دعا میکنم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔