2777
2789

برو روان شناس اگه خودت فکر می کنی اضطراب داری برین روان پزشک قرص بده چون به مرور اگه تنها باشین بیشتر و رفت و آمد ندارین خوب نیست ممکنه تشدید بشه

بهتره بعد زایمان تا چند ماه رفت و آمد کنید با فامیل و مادر و خواهر و... در صورت امکان 

فقد برو بگرد تو طبیعت..  روانشناسم خوبه

دارو ک وابسته گی میاره

تغذیه هم اونقدر تاثیر نداره

دیگرانن ک الان سرگرم زندگی خودشونن 

پس باید خودت حال خودتو خوب کنی 

پیاده روی ،تفریح بازار و ... 

🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس دورم نیست،غریبم،یعنی با رفت وآمد بهترمیشم؟

منم مثل شما شهر دیگه ای ازدواج کردم و بنظرم خوب نیست همیشه دوست داشتم یکی پیشم باشه نه واسه کار و اینا فقط محض دلخوشی خواهر شوهرم هم شهر دیگس

منم مثل شما شهر دیگه ای ازدواج کردم و بنظرم خوب نیست همیشه دوست داشتم یکی پیشم باشه نه واسه کار و ای ...

منم پشیمونم،۱۰روزه زایمان کردم هیچکس نیومد دیدنم،همینا باعث افسردگیم شد

منم پشیمونم،۱۰روزه زایمان کردم هیچکس نیومد دیدنم،همینا باعث افسردگیم شد

خودتو اذیت نکن با شوهرتون بگردین و خرید کن حتی خریدای کوچیک حالتو بهتر می کنه

بهش فکر نکن خودت دلت واسه کسی تنگ شد برو

آخه بچم۱۰روزشه

میگذره مث یه چشم بهم زدن بعد می بینی بچت چقد زود بزرگ شد با خودت می گی 

فکرای منفی روبزار کنار

مهم خودت و بچت هستی که حالتون خوب باشه و کارایی که میدونی حالتو بهتر می کنه به شوهرت بگو