2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم داشت از مادر شوهرش غیبت میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 93 پست

شما میدونید پسر هیچی نداره و خرج ننه ش کرده چرا پس زنشون شدین؟؟من خودمم همسرم حتی نان هم برا خونه باباش میخریده همهههه چی لختش کردن... ولی مجردیش بمن ربط نداره بااینکه از خودم گذشتم تا بتونیم زندگیمونو درست کنیپ وامم طلاهام کادو هام جتی مراسمم نگرفتم یه لباس عروس نپوشیدم اخر سرم مادرش همه جا جار زد خونه براشون خریدیم😂😂سندشم بردن

... اینو گفتم بدونین که خودمم همین مشکلو دارم.... اینگه بعضیا میگن بکارت زن روابطش در گذشته هیچیش به مرد ربط نداره مس نباید توقع داشت مرد هم از نوزادی برای زن زندگی کنه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش باید همون موقع میگفتی کمک ندارید نظر هم ندین ...ببین از این ب بعد حرفهات رو بزن من ک ب خواهر شوه ...

من خیلی تنها آروم بی کس بودم فکر میکنی اینو میگفتم یک نفر پشتم بودن یکسال همینجور سکوت کردم دیدم نه توهین به شخصیتم داره میشه اینقدر جواب میدم قبلا گریه ناز عشوه میریخت الان دید برامن حناش رنگی نداره کمتر شده اینقدر تخریب شخصیتی کردم تا ک بچه هاش یه ذره سرشون هوش اومده فکرکن توقع داشت روز مادر و عید اینا کادو خوب بگیره حتی در توان باشه طلا بگیره بعد خودش فقط تبریک استدلالش هم اینه من چی دارم من ک حقوق بگیر نیستم شکر خدا هم بیش من پول داری هم بیشتر من طلا داری دل بکن

ما کی گفتیم بکارت؟؟چرا قاطی کردی موضوعها رو؟؟

من گفتم گذشته... و اینکه میگم خیلیا دیدممم نگفتم اینجا گفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی تنها آروم بی کس بودم فکر میکنی اینو میگفتم یک نفر پشتم بودن یکسال همینجور سکوت کردم دیدم نه ...

اخ گفتی من حتی روز مادر میگم اسن زن بایق کادو روز مادر نیست اما هر سال میبرم

پدر شوهر منم نمیگذاشت پسرش ازدواج کنه، بهش میگفت پول نداری زن بگیری .

آره منم زیاد دیدم

مخصوصا وقتی چندتا پسر دختر دارن، نوه هم دارن، مثلا یکی رو نگه میدارن برای خدمت به خودشون! براشون مهم نیست اون زن بگیره، میخوان کار خونه بکنه و خرج کنه

دلم خیلی میسوزه اینجوری میبینم

کو پس چرا جبران نمیشه ما هر روز داریم بدبختر میشیم اون یوی پسر مفت خورش هر روز داره پیشرفت میکنه

تو چه میدونی جبران نشده؟

شاید داشتن به همسر خوب جواب زحمات شوهرت بوده شاید هم رفع یه بلا مثلا

در ثانی قرار نبست یکی خوبی کنه زمان جبرانش از طرف خدا هم تعیین کنه

اینو بدون ذره ای ،ذره ای حتی به اندازه یه ارزن از حق کسی پیش خدا ضایع نمیشه

ما ک نگفتیم الانم بحث ی چیز دیگه اس

ولی حرفم حق بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما میدونید پسر هیچی نداره و خرج ننه ش کرده چرا پس زنشون شدین؟؟من خودمم همسرم حتی نان هم برا خونه با ...

عزیزم من ک نمیدونستم خرج اینجوری کرده

بعدم شوهر من دارا بود چون کسی ک از هفت سالگی کار کنه جنم داره عرضه داره

بعدم ناراحتی من سر نان و پنیر نیس حتی ناراحتی من سر خرید طلا گوشی خونه ماشین هم نیس ناراحتیم سر اینه هنوزم توقع پول خوب دارن ولی خودشون هیچ کمکی به بچشون نکردن تازه تو اون شرایط از جیب بچه کندن هم

شوهر من کارتش دست خواهرش بوده خونه میساخته برا باباش شوهر من زمین 20میلیونی رو 28میلیون با کلی التماس خرید ک دیوار به دیوار باباش باشه حالا ک میگه میخوام بفروشم هربار با ناراحتی حرف اونا کنسل میکنه از عمد رفتار های بد نشون میدن آخرین بارم خواهرش بهم ریخت گفت پس چرا زمین خریدی خونه ساختی... شوهرم نزاشت حرفشو بزنه گفت کسی ازمن نخواسته بود خودم خواستم انجام دادم الانم خودم نمیخوام اگه خودشون بگن ما بریم شهر دیگه استان دیگه مشکلی نیس اما ما نباید هدف مون خونه جابجا کردن باشه ک حداقل یه ربع فاصله با اونا داریم

تو هم حتما ی جا یگو من بعد ده سال گفتم

من زبونشو ندارم. شوهرم باید بگه که اونم نمیگه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️