2777
2789
عنوان

ندول تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 47 پست
عزیزم منم توی بارداری متوجه شدم .فکر کن با داشتن یه دختر ۸ ساله ویه تو راهی چقدر سخت بود.باور کن با ...

عزیزم شما هم اونموقع گلوتون درد میکرد من اطراف گلوم هر دو سمت چپ و راست هرزگاهی درد داره ممکنه بخاطر ندول باشه

عزیزم شما هم اونموقع گلوتون درد میکرد من اطراف گلوم هر دو سمت چپ و راست هرزگاهی درد داره ممکنه بخاطر ...

عزیزم من اصلا نمیدونستم که تیروئیدم مشکل داره فقط گاهی اوقات نمتوننستم راحت گریه کنم.آزمایش بارداریم پر کار شد دکتر با معاینه متوجه شد.گلم تشخیص پزشک خیلی مهمه.دکتر خوب برو.کجایی؟اگر تهرانی دکتر خوب معرفی کنم برو.بعدم این دردا میتونه نتیجه استرس باشه .

خداجونم شکر😍😙❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اصلا نمیدونستم که تیروئیدم مشکل داره فقط گاهی اوقات نمتوننستم راحت گریه کنم.آزمایش بارداریم ...

بله تهرانم اگه میتونین دکتر خوب برام معرفی کنین 

تورو خدا واقعا .خدا کنه مال منم خود به خود بره یا اگه هم بمونه اذیت نکنه و نیازی به جراحی و نمونه ای ...

نمونه‌گیری چیزی نیس یه سوزن فرو میبرن یه ثانیه میشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

شوعر من نودل بدخیم داشت گفتن احتمالا میزنه به ریهاش و دوبار عمل کرد و کلا. تیرویید نداره و خوب شد پس الکی استرس نداشته باش این که سرطانش بدخیم بود خوب شد 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
شوعر من نودل بدخیم داشت گفتن احتمالا میزنه به ریهاش و دوبار عمل کرد و کلا. تیرویید نداره و خوب شد پس ...

خداروشکر که خوب خوب شدن ان شاالله منم خود به خود بره دعا کنین خوب خوب شم براتون منم دعا میکنم هر چی میخواین خدا بهتون بده 

شما هم نودل داشتین .برا من گلوهام درد میکنه از هر دو طرف برا شما هم اونطوری بود 

بله نودله سرد داشتم که خدازوشکر سرطانی نبود ولی چون بزرگ بودن وممکه بود بعدها برا تنفس   مشکل ایجاد کنه کلا دراوردمش وفعلا قرص تیروکسین میخورم

بله نودله سرد داشتم که خدازوشکر سرطانی نبود ولی چون بزرگ بودن وممکه بود بعدها برا تنفس   م ...

شما هم گلوتون درد میکرد و از کجا فهمیدین سرد هست یا گرم .اندازشون چقدر بود .خداروشکر که الان خوب خوبین

بله نودله سرد داشتم که خدازوشکر سرطانی نبود ولی چون بزرگ بودن وممکه بود بعدها برا تنفس   م ...

یعنی کلا تیروییدتون رو برداشتن .الان مشکلی ندارین بلع و تنفس یا هر چیز دیگه 

شما هم گلوتون درد میکرد و از کجا فهمیدین سرد هست یا گرم .اندازشون چقدر بود .خداروشکر که الان خوب خوب ...

گلو درد داشتم حس میکردم غذا گیر میکنه   سیتی اسکن با تزریق رادیو اکتیو  اگه اشتباه نکنم دادم مشخص شد نودله سرده   بیشتر از ۲۰ میلی بود وتعدادش زیاد بود من ۵۰ سالگی عمل کردم  الان ۵۲ سالمه   اگه مشکلی نداری  سر خود عمل نکن