سلام دوستان من ندول دارم تازگیا فهمیدم خیلی استرس دارم کلا ادم استرسی هستم الانم همش استرس دارم کسایی که دارن بیان بهم آرامش بدن بگن چیزی نیست تا شاید این استزس کم شه کسی بوده خوب شده و یا چند سال هست داره و اذیتش نمیکنه تورو خدا تو این شب برام دعااااا کنین خوب خوب شم تورو خداااااا دعایم کنین
عزیزم شما هم اونموقع گلوتون درد میکرد من اطراف گلوم هر دو سمت چپ و راست هرزگاهی درد داره ممکنه بخاطر ...
عزیزم من اصلا نمیدونستم که تیروئیدم مشکل داره فقط گاهی اوقات نمتوننستم راحت گریه کنم.آزمایش بارداریم پر کار شد دکتر با معاینه متوجه شد.گلم تشخیص پزشک خیلی مهمه.دکتر خوب برو.کجایی؟اگر تهرانی دکتر خوب معرفی کنم برو.بعدم این دردا میتونه نتیجه استرس باشه .
شوعر من نودل بدخیم داشت گفتن احتمالا میزنه به ریهاش و دوبار عمل کرد و کلا. تیرویید نداره و خوب شد پس الکی استرس نداشته باش این که سرطانش بدخیم بود خوب شد
شما هم گلوتون درد میکرد و از کجا فهمیدین سرد هست یا گرم .اندازشون چقدر بود .خداروشکر که الان خوب خوب ...
گلو درد داشتم حس میکردم غذا گیر میکنه سیتی اسکن با تزریق رادیو اکتیو اگه اشتباه نکنم دادم مشخص شد نودله سرده بیشتر از ۲۰ میلی بود وتعدادش زیاد بود من ۵۰ سالگی عمل کردم الان ۵۲ سالمه اگه مشکلی نداری سر خود عمل نکن