2777
2789
عنوان

ندول تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 47 پست
استرس عامل بیماری تیروئید .سعی کن کمتر به خودت استرس وارد کنی وکمی بی خیال باشی.

خودم میدونم عامل همه دردام استرس هست نمیتونم خودمو کنترل کنم باید برم پیش مشاور اینا شاید خوب شم از استرس اینطوز شدم ولی ادم نمیشم همش میترسم میگم میمیرم بچم تنها میمونه یا مریض میشم بچم بیچارست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس عامل بیماری تیروئید .سعی کن کمتر به خودت استرس وارد کنی وکمی بی خیال باشی.

خودم میدونم اما باز ادم نمیشم باید برم پیش مشاور اینا شاید خوب شم از استرس اینطوز شدم ولی ادم نمیشم همش میترسم میگم میمیرم بچم تنها میمونه یا مریض میشم بچم بیچارست 

تورو خدا واقعا .خدا کنه مال منم خود به خود بره یا اگه هم بمونه اذیت نکنه و نیازی به جراحی و نمونه ای ...

اره بخدا،اگه بزرگ باشه نمونه برداری می کنن،99درصد خوش خیم هستن،بعصیاشون هم با دارو خوردن کوچیک میشن ،دوست خودم سرطانش داشت جراحی کرد بعد هم ید درمانی الان چند ساله خوب شده  سرحال و شاد ،قبلا استرس شدید و افسردگی گرفت بخاطرتیرویید ،بنظر من مهمه اما ترسناک نیست ،

میشه لطفا علائم رو بگین چیزی حس میکردین براتون صلوات فرستادم

من یک سالی هست سرفه تکی دارم از ریه گلوم سرم عکس اینا دادم این سری گلوم سونو دادنی سونوگرافی نوشت ندول دارم دکتر میگه سرفت بخاطر ندول نیست بخاطر رفلاکس هست 

اره بخدا،اگه بزرگ باشه نمونه برداری می کنن،99درصد خوش خیم هستن،بعصیاشون هم با دارو خوردن کوچیک میشن ...

برا من دکتر دارو نداد .ان شاالله مال منم خود به خود بره تورو خدا برام امشب دعا کنین دوماه دیگه رفتم دکتر بگه رفته و معجره شده 

من یک سالی هست سرفه تکی دارم از ریه گلوم سرم عکس اینا دادم این سری گلوم سونو دادنی سونوگرافی نوشت ند ...

ندول بخاطر کم کاری تیرویید نیست ولی بعضیا که کم کاری دارن و قرص می خورن ندولشون کوچیک میشه،

خودم میدونم اما باز ادم نمیشم باید برم پیش مشاور اینا شاید خوب شم از استرس اینطوز شدم ولی ادم نمیشم ...

عزیزم منم توی بارداری متوجه شدم .فکر کن با داشتن یه دختر ۸ ساله ویه تو راهی چقدر سخت بود.باور کن با گریه واشک برای دخترم رختخواب ولباس نوزادی میخریدم.میگفتم میمیرم وبچمو نمیبینم .دکتر گفت نمیتونی بچه شیر بدی.ولی من با وجود داشتن نوزاد ۱۵ روزه رفتم جراحی کردم وامروز دقیقا ۳ سال از اون روزا میگذره شکر خدا تونستم به بچم شیر هم بدم.نگران نباش ناهنجاری های تیروئید درمان پذیر ارین بیماری هستن واسمش دیگه سرطان نمیشه گذاشت وناهنجاری بهش میگن 

خداجونم شکر😍😙❤
عزیزم منم توی بارداری متوجه شدم .فکر کن با داشتن یه دختر ۸ ساله ویه تو راهی چقدر سخت بود.باور کن با ...

ممنون با حرفاتون امیدوارم کردین بازم دعام کنین و دعاتون میکنم 

منم فوق استرسی هستم بعد از ی تنش بزرگ از روی گلوم هر چند وقت احساس درد میکنم که خود به خود خوب میشه فقط ی نقطه همیشه درد میاد دوباره بعد از چند وقت همونجری میشه هنوز دکتر نرفتم میترسم دکتر چیزی بگه بدتر شم