2777
2789
عنوان

ندول تیرویید

1285 بازدید | 47 پست

سلام دوستان من ندول دارم تازگیا فهمیدم خیلی استرس دارم کلا ادم استرسی هستم الانم همش استرس دارم کسایی که دارن بیان بهم آرامش بدن بگن چیزی نیست تا شاید این استزس کم شه کسی بوده خوب شده و یا چند سال هست داره و اذیتش نمیکنه تورو خدا تو این شب برام دعااااا کنین خوب خوب شم تورو خداااااا دعایم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش از نزدیکان من یکیشون ده ساله و یکی دیگه بیست ساله،اصلا خطرناک نیست،بزرگ بشه جراحی می کنن ،نشه هم بیخیال،فقط تحت کنترل باش،نهایت نهایتش غده تیروییدت در میارن و با قرص زندگیتو می کنی،کسی میشناسم 40سال پیش عمل کرده ،فقط ریلکس باش  

سلام عزیزم نوع ندول چیه

نوعش رو نمیدونم دکتر برا گلوم سونو نوشته بود اون دکتر سونو فکر کرد برا تیروییدم نوشته گفت دو سه تا ندول داری بعد منشیش گفت برا تیرویید نیست گفت حالا من مینویسم شاید دکترش برا ازمایش اینت بنویسه 

نگران نباش از نزدیکان من یکیشون ده ساله و یکی دیگه بیست ساله،اصلا خطرناک نیست،بزرگ بشه جراحی می کنن ...

تورو خدا واقعا .خدا کنه مال منم خود به خود بره یا اگه هم بمونه اذیت نکنه و نیازی به جراحی و نمونه اینا نداشته باشه 

سلام عزیزم. اصلا نگران نباش. چیز خاصی نیست. منم داشتم و از نوع بدخیم بود. عمل کردم الان هم هیچ مشکلی ...

خداروشکر الان خوب خوب هستین لطفاااا برام دعا کنین تو این شب خواهشاااا 

تورو خدا واقعا .خدا کنه مال منم خود به خود بره یا اگه هم بمونه اذیت نکنه و نیازی به جراحی و نمونه ای ...

عزیزم اصلا جای نگرانی نیست.منم داشتم جراحی کردم .الانم باید قرص بخورم تازه مال من مشکوک به بدخیم بود.

خداجونم شکر😍😙❤
عزیزم اصلا جای نگرانی نیست.منم داشتم جراحی کردم .الانم باید قرص بخورم تازه مال من مشکوک به بدخیم بود ...

ان شاالله تا اخر عمرتون سالم سالن باشین و سرحال لطفا برا منم دعاااا کنین دست خودم نیست از استرس پاهامم سست شده