رحم به ابعاد 77.33.49 میلی و دچار رتروورسیون بود. ضخامت اندومتر در حدود 12 میلی . و تخمدان ها هم pcod. البته پلی کیستیک رو میدونم چیه اما مشکل رحم رو کسی داشته؟ تا دکتر برم نگرانم. ایا بسته شدنه لوله است؟ اسا ربطی به نازای داره؟
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
اتی جون وبلاگت رو خوندم.............خدا فرزندت رو برات نگه داره........منم تا حالا 2 بار میکرو کردم اما نشده 5 سال هم هست منتظرم......میشه بگی مشکلتون چی بوده؟اون خانمه دارو چی بهت داد؟
واقعا دیگه خسته شدم همه حامله شدن همه بچه دار شدن حتی اونایی که بعد از ما ازدواج کردن بعضی ها بچه دومشون رو هم دارن میارن اما ما هنوز این دکتر و اون دکتر.............خدایا خودت کمکمون کن.....
اره رژین جون من مامانش رو نمیشناسم اما وبلاگ بچه هاش رو میرم میبینم..........هزار ماشاا... خیلی خوشگله منم عاشقش شدم عکسشو گذاشتم کاربریم شاید خدا یه بچه خوشگل مثل اقا کیان هم به من بده.خدا براش نگهش داره.
همه میگن رحم برگشته که مشکلی نداره منم همینجوریم موقع نزدیکی باید به حالت سجده بود و اینکه باعث میشه پریود های دردناک داشته باشی یا حتی موقع نزدیکی درد داشته باشی
اوه پس واسه همینه موقع نردیکی درد دارم و احساس انقباض تو رحم میکنم. نمیدونین دلیل بوجود اومدن این مشکل چیه چون تا 1 سال پیش این مشکل تو سونو نشون داده نشده بود
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد