2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم و...

1141 بازدید | 64 پست

امروز رفتن برای جاریم کیک خریدن و بردن خونشون و فیلمش رو گرفتن گذاشتن اینستا و منم الا قهرم خونه بابام هستم.

بخاطر این تاپیک زدم ک تو این چند سال اصلا ادم حسابش نمیکردن و نور چشمی خونمن بودم الا دقیقا بر عکس شده برای چی انقدر بی انصافن اخه حالا خیر سرشون من فامیل درجا یکم چرا من اینقدر بد شانسم و ...

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا قهری؟🤔

تاپیک قبلم هست با شوهرم دعوام شد امدم

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
چه ربطی داره، فعلا که قهری 😅

مخصوصا ب خاطر من گذاشتن 

مخصوصا ب خاطر من گذاشتن 

کاش اصلا نمیدیدی استوریشونو بیشتر میسوختن تا بسوزونن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

اشتباه کردی استوری و پستش و سین کردی کلا هر چی میزارن سین نکن... تکلیفت و روشن کن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

خب روزی که اونو ادم حساب نمیکردن مگه شما ناراحت میشدی براش؟

اونم ادمه حالا با اونم خوب باشن مگه چیزی از شما کم میشه

جاریتون که باعث اختلاف شما و شوهرتون نبوده که چرا اخه خودتو ناراحت میکنی بخاطر یه چیزی که اصلا مهم نیست دوست خوبم❤

کاشکی با دوتا تون خوب باشن همیشه