2777
2789
عنوان

ختم بزرگ شب قدر، 🖤سوره ی قدر 🖤

123 بازدید | 4 پست

سلام و درود خدمت بزرگواران،😘⚘

..امشب شب خیلی خیلی خیلی مهمیه، سوره عنکبوت و روم و دخان هرگز فراموش نشه.یک بار زیارت عاشورا رو بخونید. ۵ هزار سوره قدر،به نیت پنج تن..

حتما امشب صد بار استغفار بگید:🙏🏻استغفرالله ربی اتوب و الیه🙏🏻

این کلیپی که گذاشتم ، دعای جوشن کبیر صوتی هست, برای اونایی که صوت گوش میدن

https://ifilo.net/v/TqC50fI

التماس دعای فراوان دارم از همتون.. ما رو از دعای خیرتون بی بهره نزارین..

این ختم به نیت حاجت رواییه هممون هست:

لطفا لطفا خانومای باردار برای اونایی که بچه ندارن و چندساله منتظر بچه هستن امشب دعا کنن، میگن باردار ها دعاشون سریع مستجاب میشه، برای منم اگه امکانش هست دعا کنید

تا صبح هرچقدر خوندین خبر بدین..

الهی به حق همین شب عزیز هرکی توی ختم شرکت میکنه به هرچی توی دلشه برسه. تاپیک ساعت ۸ و نیم باز میشه

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودمم صد تا میخونم

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه