2821
2789

چقد طول می‌کشه عمل هزینه اش چقد شد 

بی هوش می‌کنه یا بی حس 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شت  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیخیال تروخدا اونجارو کی میخاد ببینه اخه چرا انقدر خودتون رو زجر میدین

شوهرش😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
براچی لب های  عمل انجام دادی؟یا فقط تنگ کردن قیمتشو بگو و اینکه چطور بود عملت

لب هاش بود 

زیاد سخت نبود ولی الان درددارم

در گردش گیتی رسد روزی به پایان!! هر غمی...🕊️

تو تاپیک بغلی بحث کرونای وحشتناک و تمکم شدن دنیاس

لینکش بزار

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

پرزا.م

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز